Σάββατο 20 Αυγούστου 2016


Επίθεση άνευ προηγουμένου από Αμερικανό στη Κ.Στεφανίδη επειδή... κέρδισε: «Σκύλα, μείνε στην Ελλάδα» (φωτό)


της Μαρίνας Νικολάκη
Μάλλον «πόνεσε» κάποιους η μεγάλη νίκη της Κατερίνας Στεφανίδη στο επί κοντώ, στους χθεσινούς Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο. Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί η χολή που έσταξε ένας Αμερικανός χρήστης του twitter στο διαδίκτυο εκφράζοντας δημόσια με τη χειρότερη διάλεκτο την αντίθεση του στη κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από Ελληνίδα.
 
Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την εμμονή της Ολυμπιακής επιτροπής να υποβάλει κάθε τρεις και λίγο την σπουδαία Ελληνίδα αθλήτρια σε ελέγχους ντόπινγκ δείχνει το πόσο στοχοποιημένη για την έντονη δράση της και την όπως όλοι περίμεναν (αν και δεν εύχονταν μερικοί) τεράστια επιτυχία που με σκληρή δουλειά κατάφερε, ήταν η Κατερίνα Στεφανίδη.
 
Για του λόγου το αληθές η ίδια η μητέρα της 26χρονης Κατερίνας ανέφερε πριν λίγες ώρες πως πέρασε από δεύτερο ντόπινγκ κοντρόλ μέσα σε διάστημα τριών ημερών! Στο μήνυμά της από το Ρίο, αναφέρει χαρακτηριστικά: "Σας ευχαριστούμε όλους .... Η ώρα πέρασε εδώ στο Ριο. Η Κατερίνα περνάει 2ο doping control σε 3 ημέρες,οποτε εμεις πάμε για ύπνο. Φιλια σε όλους".
 
(Η μητέρα της μεγάλης Ολυμπιονίκη από το πρωί φυσικά δεν έχει σταματήσει και να δέχεται θερμά συγχαρητήρια από τον κόσμο που έκανε υπερήφανο η κόρη της στον λογαριασμό της στο facebook)  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου