Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ!

Νέες πληροφορίες (Voicenews.gr), ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής από επίσημο φορέα, αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πρόκειται να συγκαλέσει έκτακτη...
σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, με σκοπό να υποβάλλει την παραίτηση του και βοηθήσει στην δημιουργία Οικουμενικής, με βασικό κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ.

TI ΨΑΧΝΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΠΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΟ ΚΑΛΛΙΤΣΗ...Μπαρμπέρη διασήμων;

Σε σοβαρή κατάσταση, ευτυχώς εκτός κινδύνου, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς...
ο γνωστός κομμωτής των επωνύμων, Πάνος Καλλίτσης. Ο διάσημος make up artist το βράδυ του Σαββάτου δέχτηκε δολοφονική επίθεση στο σπίτι του από δύο αγνώστους με τρεις σφαίρες εκ των οποίων η μία τον βρήκε στο πόδι κι η άλλη στο θώρακα. Οι δράστες αφού άρπαξαν τον χαρτοφύλακα που κρατούσε στα χέρια του ο Καλλίτσης, τράπηκαν με ΙΧ αυτοκίνητο σε φυγή και έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

ΜΑΙΚΛ ΝΤΑΓΚΛΑΣ: ΣΑΛΟΣ ΣΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΖΩΗΣ...


Tο πρωτοσέλιδο του περιοδικού «Νational Enquirer», έγραφε με μεγάλα γράμματα πως ο ηθοποιός Μάικλ ...
Ντάγκλας, έχει μόλις τρεις μήνες ζωής, καθώς είναι ξανά αντιμέτωπος με τον καρκίνο. Το πρωτοσέλιδο προκάλεσε σοκ, στην οικογένεια του ηθοποιού και ανάγκασε τον εκπρόσωπο του να δηλώσει ότι δεν ισχύει.«Είναι “καθαρός” εδώ και πέντε χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι η ασθένεια δεν έχει επιστρέψει».

Σύμφωνα με το μακάβριο δημοσίευμα, ο 71χρονος ηθοποιός , επισκέφθηκε φημισμένο αντικαρκινικό νοσοκομείο στη Νέα Υόρκη, καθώς η κατάστασή της υγείας του είναι πολύ άσχημη.
Όπως δήλωσε στα Μέσα ο εκπρόσωπος του, ο ηθοποιός όντως επισκέφθηκε το εν λόγω νοσοκομείο, αλλά για ένα απλό τσεκάπ, που κάνει κάθε έξι μήνες.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ πρωταγωνιστής διαγνώστηκε με την ασθένεια τον Αύγουστο του 2010, ενώ, πριν από περίπου πέντε χρόνια, υποβλήθηκε σε θεραπεία για καρκίνο στη γλώσσα.

Μάλιστα, σε συνέντευξή του, ο ίδιος έχει υποστηρίξει ότι αρρώστησε επειδή έκανε πολύ… στοματικό σεξ στις κατά καιρούς συντρόφους του!


ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ, ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ

photo-114-645x481Όσοι μεταξύ μας αλληλοκατηγορούμαστε ως εθνικιστές και ρατσιστές και ανεχόμαστε από πάνω και τους «πολιτισμένους» ευρωπαίους να μας κατηγορούν, ενώ στην πραγματικότητα δεν είμαστε καθόλου έτσι, ας ρίξουμε μια ματιά τι σημαίνει σκληρός ρατσισμός και εθνικισμός μεταξύ των «φίλων» μας στην Ευρώπη.

Εξάλλου οι ναζί δεν ήταν μόνο ο Χίτλερ και η κουστωδία του, ήταν πολλοί από τους προγόνους των σημερινών Γερμανών.

Ποιος θα διανοούταν εδώ να ορθώσει φράκτες με σκάφη και να αφήσει τους ανθρώπους να πνίγονται, με την αιτιολογία της μη αλλοίωσης του ευρωπαϊκού πολιτισμού, όπως λένε οι ευρωπαίοι 

Ποιος θα διανοούταν να ψηφίσει νόμο για να αφαιρούνται από τους δύστυχους αυτούς ανθρώπους ό,τι πολύτιμο έχουν πάνω τους;

Ποιος θα διανοούταν να σκεφτεί ότι αυτοί οι δύστυχοι άνθρωποι δεν είναι ζώα αλλά έχουν και βούληση και πρέπει να γίνει σεβαστό το που θέλουν να πάνε;
Αυτά για τους Έλληνες ευρωλάγνους.

Ντροπή που ανήκουμε σε αυτή την Ευρώπη…

Πήγε χαμένος ο πολιτισμός που μεταδώσαμε.

Πέτρος Χασάπης 


ΠΑΜΕ ΓΙΑ ...ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ!

Τριλογία για Νόμπελ από μία Ελλάδα που ανθίσταται πάλι στην βαρβαρότητα

Posted by olympiada 

ΜΕ ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ, ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑΛΑΓΜΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΕΘΗΚΕ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ.
Η 85χρονη γιαγιά από τη Συκαμνιά, ο 40χρονος ψαράς Στ. Βαλιαμός και η Σ. Σάραντον, προτείνονται για Νόμπελ Ειρήνης με επίσημη πρόταση από την Ακαδημία Αθηνών στην Ακαδημία Νόμπελ.
Μετά από κινητοποίηση των ανώτατων κλιμακίων της πολιτικής ηγεσίας που τεχνηέντως κρύβουν οι

ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ...ΣΗΜΕΡΑ: Καταπολεμείστε το άγχος με κόλιανδρο! Και τους πόνους με ΛΟΥΪΖΑ…ιδιαίτερα δημοφιλής μεταξύ των γυναικών… διότι ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΙΖΕΙ!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ π. ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ "ΥΓΕΙΑ" ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΌ ΤΟΝ ΤΊΤΛΟ.Ή κατ΄ευθείαν ΚΛΙΚ στο> http://monidadias-news.blogspot.gr/p/blog-page_3083.html Στείλτε μας δικές σας απορίες ή και εμπειρίες
Από το Βιβλίο του μοναχού π.Αντωνίου

ΜΕΡΙΚΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΥΜΕ!



ΤΑ …ΓΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟλΙΑΝΔΡΟ! 

Κ.Λ.Π! Στ΄αλήθεια θελετε να 

αδυνατίσετε; Τρομάρα στα μπατζάκια σας!

Να σας πω την αμαρτία μου. ΧΑΙΡΟΜΑΙ και πολύ μάλιστα.Εδώ και τρία κοντά χρόνια δίνω τη δική μου μάχη για τα σωτήρια της υγείας μας! Βότανα.προτείνω! Στην αρχή σαν ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ.. αλλά σιγά-σιγά , χάρις στο καλογερίστικο πείσμα μου, βλέπω το βότανο να …ανθεί. Σχεδόν όλες οι μεγάλες εφημερίδες της χώρας επιδαψιλεύουν τη βοτανολογία με ειδικές ένθετες εκδόσεις τους… Σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο! Με σπουδαίους συνεργάτες τους βοτανολόγους ‘η διατροφολόγουε κ.λ.π αναδεικνύουν τα βότανα και το ρόλο τους στη θωράκιση της υγείας μας.

Το έχω καταγράψει: Τα βότανα θα ξαναεπιστρέψουν στην καθημερινότητά μας.Γιατί αυτά “θεράπευαν” πάσαν νόσον και μαλακίαν στην ιστορία της ανθρωπότητας! Τα βότανα μας κρατούσαν τόσους αιώνες στη ζωή!… 
Τι ΑΘΕΟΣ.. τι ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ... τι ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ... τι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΗΣ... 
Είναι το ίδιο και το αυτό, όταν πρόκειται για τα ερπετά που κυριαρχούν στον πλανήτη και είναι οι μεγαλύτεροι εχθροί της ανθρωπότητας.

Μ' ΑΥΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ 

ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ Ο

ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΥΣ ΟΜΟΑΙΜΟΥΣ ΤΟΥ!

Την δημιουργία ενός "ΟΗΕ των θρησκειών" ζήτησε από τον Πάπα Φραγκίσκο ο Σίμον Πέρες



Την περασμένη Πέμπτη, ο Πάπας Φραγκίσκος και ο πρώην Πρόεδρος του Ισραήλ Σιμόν Πέρες συναντήθηκαν σε μια εκτεταμένη διάρκειας 45 λεπτών ιδιωτική συνομιλία. Το επίκεντρο αυτής της συζήτησης ήταν η πρόταση του Πέρες για τη δημιουργία των «Ηνωμένων Εθνών των Θρησκειών» (“United Nations of Religions”).   


Βρήκε... ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ, να το ζητήσει...
Βρε στείλτε σε Ελλάδα και Κύπρο τα "ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ", και κάντε τα ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΑ τους, σκόνη...

Καλλιόπη Σουφλή
 "Για ποιές Ένοπλες Δυνάμεις μιλάμε; 
Μόνο για παρελάσεις είναι και για να διεκδικούν τον μισθό τους. Ούτε λέξη για την τραγωδία της Πατρίδας"!



Ειπώθηκαν πολλές αλήθειες στη χθεσινή εκπόμπή του Στέφανου Χίου...

Αλήθειες για τα ύποπτα φορολογικά  κρυφά χαρτιά των αριστερών υπουργών της συμμορίας ΤΣΙΠΡΑ - ΚΑΜΜΕΝΟΥ, για το... "αξιόμαχο" των Ενόπλων Δυνάμεων που βρίσκεται σε επικίνδυνα χαμηλά επίπεδα, αλλά και για τα φύλλα πορείας που στέλνονται σωρηδόν, στους έλληνες πολίτες...

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;
ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ "ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΟΛΕΜΟ";;;;

Καλλιόπη Σουφλή 
http://attikanea.blogspot.gr/2016/01/blog-post_179.html#more




ΟΛΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΕΔΩ!ME ENA KLIK..ΣΤΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΝΟΤΗΤΕΣ:
 Συνεχής ροή ειδήσεων όλο το 24/ωρο- ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΝΟΤΗΤΕΣ>Κόσμος –ΕλλάδαΕπιχειρήσεις-ΨυχαγωγίαΑθλητικάΕπιστήμη και τεχνολογία-Πολιτική -Άλλες κυριότερεςειδήσεις...

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

ΟΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ...ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΡΟΦΗΤΙΚΕΣ!


ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΦΙΓΟΥΡΑΡΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.ΝΑΙ, ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΣΤΟ 1951

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ... Μα εμείς σας το λέμε εδώ και 6 χρόνια:  ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ! ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ Ο ΤΑΦΟΣ ΣΑΣ!

Το πιο κάτω κείμενο το βρήκαμε στο καλό ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ.΄Ομως εμείς εδώ και έξι χρόνια έχουμε σταθερά  στην αριστερή στήλη της σελίδας αυτής ( www.hellasnews-agency.blogspot.gr) ολόκληρο κατεβατό για την επιβίωσή σας κάτω από την εικόνα που ήδη βλέπετε αυτή τη στιγμή. Αλλά δεν το διαβάζετε... ι Καθημερινές ανοησίες μόνον προσέχετε... Κί όμως:
ΒΙΩΝΟΥΜΕ τις παραμονές δραματικών εξελίξεων.Τα μηνύματα της επικαιρότητας μας προειδοποιούν. Οι  καλόγεροι προφήτες που γίνανε πια της μόδας, επίσης χτυπάνε καμπανάκι... Εμείς όμως εφησυχάζουμε, προσδοκώντας ότι το αύριο θα είναι καλύτερο. Το αύριο μας θα είναι εφιαλτικό. Θά τρώει η μάνα και στο παιδί της δεν θα δίνει μπουκιά.. Το μοντέλο της ευημερίας που στήσαμε- ή κυρίως μας το στήσανε - είναι πλαστικό. Την έχουμε πατήσει ΟΛΟΙ μας!
Το μήνυμα μας στην αριστερή στήλη τα λέει όλα... αλλά δείτε και τι λέει σήμερα το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ! Κάντε αυτά που πρέπει για την επιβίωσή σας.
Ο ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ είναι στο κατώφλι μας! Μακάρι να είστε από τους μερικούς που θα σωθούν.

Αυτό το σήμα που έλεγε πολλά
το καταργήσανε..΄Ετσι
ΑΥΤΟΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!
ΣΠΑΣΤΕ ΠΛΑΚΑ...

Όλα τα κόμματα και τα λοιπά τσιμπράγκαλα τους  μας ενημερώνουν επί καθημερινής βάσης!Λίαν Καλώς και ευχαριστούμε τα φιλότιμα ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΥΠΟΥ  των Κομμάτων που διαθέτουν τέτοια και που τα στελέχη τους ξημεροβραδιάζονται και ύπνον ελαφρύ δεν έχουν. Να είναι καλά τα παιδιά και τα κοράσια που εργάζονται σ΄αυτά! 
Ρέστα στην ενημέρωσή μας δίνουν 1) Ο ΣΥΡΙΖΑ και 2)Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!.. Τα συμπεράσματα δικά σας!

Το μόνο κόμμα που δεν μας ενημερώνει είναι η μαλάκω Νέα Δημοκρατία!

Και το...  Ποτάμι του Θεοδωράκη! (αν και στελέχη του μας ενημερώνουν χώρια)
Κουνάμε την κεφαλή μας!Αλλά δεν απορούμε.. ούτε φυσικά τους ρωτήσαμε...το πως και το ΓΙΑΤΙ! 
Είναι απλά μαγαζάκια-ασκέρι, αχταρμάς που δεν ξέρουν που πάνε και τι γυρεύουν ανάμεσά μας. Είναι για γέλια και για κλάματα. 

Η.Ν.Α -Το Ελληνικό Πρακτορείο Ειδήσεων!

E...KΥΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ...ΑΣ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ... ΜΑΣ ΤΟ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ...ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΨΥΡΡΗ..ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! 

Αθήνα: Οι αγαπημένες μας γωνιές στου Ψυρρή.

ΜΠΡΕ..ΜΠΡΕ... ΚΑΤΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ... Η ΓΙΩΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΧΑΡΉΣ;

ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ (ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ) ΚΑΙ ΤΗ ΓΙΩΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ (ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΤΑΠ-ΜΜΕ)!


Η φωτογραφία τραβήχτηκε κατά την κοπή πίτας της Ένωσης Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου (ΕΔΙΠΤ) στην οποία ήταν....
παρόντες και παρούσες πολλές προσωπικότητες της πολιτικής και της δημοσιογραφίας.
Ο εκδότης του "Ανεξάρτητου & Διπλωματικού Παρατηρητή" τα είπε για λίγα λεπτά με τον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη (με τον οποία κανόνισαν να ξανασυναντηθούν για μια συνέντευξη) και την Πρόεδρο του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ Γιώτα Αντωνοπούλου, εξ ου και το φωτογραφικό ενσταντανέ. 

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ: Πού βρίσκεται το "σημαντικόν" ώστε η φωτό αυτή να μπεί και στην πολύ καλή ιστοσελίδα του ΜΑΚΗ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ . Σαφώς και συμπαθέστατοι οι εικονιζόμενοι... αλλά  τρίτης διαλογής περσόνες, ώστε να μονστράρονται και σε ιστοσελίδα.
Τί ήθελε να πεί ο συντάκτης; Πως δα συναγελάζετε με προσώπατα;Χριστός και Κύριε... Φαίνεται ότι η δημοσιογραφία ολοένα και φτωχαίνει στις επιλογές της!
Τhe Anual Greek web- press awards 




Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ( Ε.Σ.Δ.) ΘΕΣΠΙΖΕΙ ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.. 


Με απόφαση του Δ.Σ της Ε.Σ.Δ. θεσπίζονται ετήσια βραβεία για τους συντάκτες του Διαδικτύου. (blogs-ενημερωτικές ιστοσελίδες). The Anual greek web- press awards 

Ως γνωστόν ο κόσμος που “συντάσσει” κείμενα στο Διαδίκτυο, αποτελεί τον αδιαφιλονίκητο –καθοριστικό πρωταγωνιστή στη σημερινή ενημέρωση των Ελλήνων! Ακόμη και οι επαγγελματίες του Τύπου-δημοσιογράφοι, εκδότες εντύπων κ.λ.π – στη δημοσιογραφία του διαδικτύου, στηρίζουν πλέον την ύπαρξή τους! Κι αυτήν επικαλούνται νυχθημερόν…ως άθλον επάρκειας τους. 

Η Ε.Σ.Δ ως ο μοναδικός φορέας Συντακτών στο Διαδίκτυο, εκτιμώντας τον απίστευτο αγώνα που δίδουν μέλη της, γενικά οι BLOGGERS στην υπεύθυνη και καθοριστική ενημέρωση του ελληνικού λαού, αποφάσισε να τιμά τους γνωστούς-άγνωστους αυτούς ήρωες και πρωτοπόρους στην καθημερινή ενημέρωση των Ελλήνων .

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!



ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ.. ΠΛΗΝ ΦΟΥΣΚΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΩΡ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ...ΚΑΤΕΣΤΗ ΔΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ... ΣΥΝΕΧΙΖΩΝ ΝΑ ΑΥΘΑΔΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ! 

Μπουμπούκι του ΣΥΡΙΖΑ ο Α.Τριανταφυλλίδης... Σταθερός πράκτορας  του αριστερού ΣΥΡΙΖΑ στο κρατικό κανάλι ΕΡΤ 3- απ΄όπου...εμμέσως πλην σαφώς μας πούλαγε τα μούσια της αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ και της προόδου του κώλου.
Ασημαντότητα φυσικά σαν δημοσιογράφος ...αλλά πρακτορίσκος κομματικός του ΣΥΡΙΖΑ. ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΆ ολων ΤΩΝ ΛΑΜΌΓΙΩΝ  που παριστάνουν τον δημοσιογράφο... διορισθέντων  με κομματικά κόλπα κι όχι αναδειχθέντων με την αξιοσύνη τους. 

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ




  ΚΑΛΑ ΤΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ: ΕΛΛΑΣ-ΚΥΠΡΟΣ-ΙΣΡΑΗΛ =ΣΥΜΜΑΧΙΑ!

Στην προώθηση κοινών έργων στον ενεργειακό τομέα, που θα συμβάλουν στην ενεργειακή ασφάλεια τόσο των τριών χωρών, όσο και στη διαφοροποίηση των πηγών τροφοδοσίας της ΕΕ, συμφώνησαν Κύπρος, Ελλάδα και Ισραήλ, μετά την ολοκλήρωση της τριμερούς συνάντησής τους, την Πέμπτη στη Λευκωσία.

ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΑΤΑΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ "ΑΓΡΟΤΙΚΑ"¨-ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΛΕΕΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ

Οι εξεγερμένοι αγρότες ξεφτιλίζουν τους ψευταράδες της Κυβέρνησης



Η «εμπρηστική» ανακοίνωση Αποστόλου

Περίπου δύο ώρες μετά τη ματαίωση των προγραμματισμένων εγκαινίων της έκθεσης Agrotica, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, έδωσε στη δημοσιότητα ανακοίνωση, με την οποία ρίχνει εκ νέου «λάδι στη φωτιά», αποδίδοντας σε προβοκάτσια όσα συνέβησαν στη Θεσσαλονίκη και δεν του επέτρεψαν να... πλησιάσει, καν, στον εκθεσιακό χώρο.

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΝΤΑΟΥΛΙΑ: ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΩΝ.. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΞΑΦΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ -1000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟ ΠΟΣΟ!!

Η απόφαση Αλεξιάδη


Με πρόσφατη απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη επήλθαν αλλαγές στα στοιχεία των φορολογουμένων που θα δίνονται στη δημοσιότητα. Συγκεκριμένα, δεν θα δημοσιοποιούνται πλέον ονόματα οφειλετών οι οποίοι έχουν πτωχεύσει ή έχουν αποβιώσει καθώς και όσων έχουν πετύχει με δικαστικές αποφάσεις αναστολή πληρωμής. 


Ξέρεις γιατί τα γράμματα στο πληκτρολόγιο είναι… ανακατεμένα;Ξέρεις γιατί τα γράμματα στο πληκτρολόγιο είναι… ανακατεμένα;
Κοιτάζοντας το πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας, αλλά και των παλαιότερων γραφομηχανών, θα διαπιστώσετε ότι τα «Q, W, E, R, Τ και Υ» είναι τα πρώτα έξι γράμματα, ενώ όλα είναι μπερδεμένα μεταξύ τους! 
Ποιος, όμως, αποφάσισε τη ρύθμιση αυτή και για ποιο λόγο ανακάτεψε τα γράμματα; Ας πάρουμε, λοιπόν, τα πράγματα από την αρχή! Η πρώτη γραφομηχανή κατασκευάστηκε το 1868 στις ΗΠΑ από τον Christopher Sholes Latham και περιελάμβανε έναν κινητό μηχανισμό με μελάνι, έναν μοχλό για τη συστροφή του χαρτιού και ένα πληκτρολόγιο με γράμματα, τα οποία ήταν τοποθετημένα αλφαβητικά

Παρά ταύτα εμείς που συνεργαστήκαμε με τον σημαντικό δημοσιογράφο Μπάμπη Κλάρα αδερφό του ΑΡΗ,επικροτούμε τον διορισμό και δεν κακίζουμε τον σημερινό Τσακαλώτο για ρουσφέτι!


Συμφιλίωση» στις προσλήψεις 67χρόνια μετά το τέλος του εμφυλίου 

Ο Τσακαλώτος (εγγονός δεξιου στρατηγου) διορίζει την εγγονή του Αρη Βελουχιώτη!

Kατερίνα Φάκα28/01/2016-ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ 


Ο Τσακαλώτος (εγγονός) διορίζει Βελουχιώτη (εγγονή) 
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ...

Κόντρα στις πεποιθήσεις του διάσημου προγόνου του, ο υπουργός Οικονομικών κάνει το δικό του «αντάρτικο» προσλαμβάνοντας στο γραφείο του ως σύμβουλό του την απόγονο του καπετάνιου του ΕΛΑΣ

Στο πεδίο της μάχης -οποιασδήποτε μάχης, εμφύλιας και μη- ο Τσακαλώτος και ο Κλάρας, για την ακρίβεια, ο απηνής διώκτης των κομμουνιστών Θρασύβουλος Τσακαλώτος και ο αρχηγός του ΕΛΑΣ Αρης Βελουχιώτης -κατά κόσμον Θανάσης Κλάρας- δεν συναντήθηκαν ποτέ. 

ΕΥΣΤΟΧΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΑΘΗ:

Το γερμανικό δίδυμο και ο ελληνικός δικομματισμός του

«Δεν είναι πρόθεση της Ν.Δ. να πέσει αύριο η κυβέρνηση», διακηρύσσουν στελέχη και «κύκλοι» του κόμματος (πλην ορισμένων που θα ήθελαν τον κ. Τσίπρα γεμιστόν, λιαστόν, του φούρνου και στα κάρβουνα). Ομως, πλην αυτών των θερμοκέφαλων, οι περισσότεροι στη Ν.Δ θέλουν να προχωρήσει κι άλλο ο ΣΥΡΙΖΑ τη βρόμικη δουλειά (κατά το δυνατόν) και ύστερα να έρθει οΚυριάκος να την ολοκληρώσει και να μας αποτελειώσει.

ΜΕΙΩΘΗΚΕ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ... ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ;

«Ένα μάθημα για την ΕΕ»

«Ένα μάθημα για την ΕΕ»

Πολλά είναι τα σημερινά δημοσιεύματα του γερμανικού τύπου που αναφέρονται στην Ελλάδα, με κύριο βάρος στη διαχείριση του προσφυγικού αλλά και το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από τη ζώνη του Σένγκεν.

AΠΟΨΕ...ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ALRHA T.V

«Λύγισε» και η Χατζηβασιλείου με το «Πακέτο» που παρέλαβε γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια...

«Λύγισε» και η Χατζηβασιλείου με το «Πακέτο» που παρέλαβε γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια
Συγκλονιστικές είναι οι ιστορίες ζωής που θα φιλοξενήσει το «Πακέτο» την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου όπως θα δούμε στις οθόνες μας, βούρκωσε όταν η παραλήπτρια του πακέτου, Έφη Κοντού , και τελευταία μούσα του «μεγάλου» Γιώργου Ζαμπέτα, ήρθε αντιμέτωπη με ένα πρόσωπο που την γυρνάει 30 χρόνια πίσω. 

«Άραγε πώς θα αισθανθεί, όταν ακούσει από την άλλη πλευρά ένα κορίτσι να την προσφωνεί: «Μαμά»;» αναφέρει χαρακτηριστικά τα δελτίο τύπου της εκπομπής.