Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ...

Ο τ.ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΖΩΡΤΖ ΜΠΟΥΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ!

Και ξαφνικά ανακαλύψαμε ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μίστερ Μπους είναι μέλος της Ένωσης μας (ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ). Μάλιστα μονστράρει και την δημοσιογραφική του κάρτα στην ιστοσελίδαwww.stamdamd.blogspot.gr που έχει έδρα την Ερμιονίδα!  
Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει ακριβές ...αντίγραφο του πρώην Αμερικανού προέδρου στην Ερμιονίδα και είναι ο συντάκτης ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΑΜΑΛΙΤΗΣ που είχε την έμπνευση να κοτσάρει την ταυτότητά του στην ιστοσελίδα του χθες! ΄Ενας τεχνικός μας με οξυτάτη παρατηρητικότητα μας είπε:
--Ο κ. Μπούς είναι μέλος της Ένωσής μας;  
Ξαφνιαστήκαμε και ιδού το αποτέλεσμα:

Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ κ. ΔΑΜΑΛΙΤΗ!





















Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΑΜΑΛΙΤΗΣ!
Ο ΤΖΩΡΤΖ ΜΠΟΥΣ


Απολαύστε ομοιότητα! Ο εξ αριστερών μέλος της ΕΣΔ κ. Σταμάτης Δαμαλίτης  από την Ερμιονίδα και εκ δεξιών του το αντίγραφό του εις ΗΠΑ Τζώρτζ Μπους!!

Ο κ. Δαμαλίτης, χαμογελώντας λέει: "Δεν το επισημάνατε μόνον εσείς, στην ΕΣΔ, μου το λένε πολλοί, κυρίως Ελληνοαμερικανοί, πως μοιάζω πολύ με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ... Δεν ξέρω πως αλλά η φύση κάνει τέτοια καπρίτσια... Αν θέλει ο πρόεδρος να βρούμε την άκρη της ομοιότητάς μας, δεν έχω καμιά αντίρρηση να τον φιλοξενήσω στην Ερμιονίδα και με κανένα ουζάκι ...θα τα βρούμε"...

ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ, 15 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ 2014

ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ...Ο BIG BROTHER :ΕΡΕΥΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΖΟΝΤΕΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΜΕ!


diaforetiko.gr : 934050 305998 b Έρευνα Αποκάλυψη: Να για ποιο λόγο οι σιωνιστες μισούν τους Έλληνες!!! ΤΑΛΜΟΥΔ!

diaforetiko.gr : 12238a Έρευνα Αποκάλυψη: Να για ποιο λόγο οι σιωνιστες μισούν τους Έλληνες!!! ΤΑΛΜΟΥΔ!
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΜΑΣ: ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ: Ο....... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ  BIG BROTHER!





Η ΕΛΛΑΣ ΥΠΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ-ΕΛΕΓΧΟ!-
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΡΑΜΑ ΜΑΣ!
Η Κυβέρνηση Σαμαρά-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ εκτελεί πειθήνια προγραμματισμένες εντολές του διεθνούς Σιωνισμού, όπως με ακρίβεια αυτές καταγράφονται στα ΠΡΟΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ.!

Μέχρι πριν 2-3 μήνες δεν δίναμε την παραμικρή σημασία στην αντισημιτική φιλολογία, –προερχόμενη κυρίως από θρησκευόμενες ομάδες ή στοιχεία της δεξιάς … που ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ εβραιοφοβία.
1)Κλωνιστήκαμε κυριολεκτικά όταν διαβάσαμε ομολογία γραπτή του αρχηγού του Σιωνισμού που διακήρυσσε υπερηφάνως κι  ευθέως ότι έδωσε εντολή στον ΄Ελληνα πρωθυπουργό να εξαφανίσει την Χρυσή Αυγή. ( καταγραμμένο κι αυτό εδώ)
Ποιός δα είναι αυτός μπάσταρδος που μπορεί με τόση άνεση να διατάσσει τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου