Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ!


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΕΔΟΕΑΠ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ

Φεβρουαρίου 2015
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΕΔΟΕΑΠ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ
 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΕΔΟΕΑΠ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Δημήτρη Στρατούλη είχε το μεσημέρι στο Υπουργείο του το Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ και συζήτησε θέματα λειτουργίας του … Περισσότερα »
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Β΄ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ  Εν’ όψει των διατάξεων των άρθρων 15, 25 και 26  του Καταστατικού  του Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π. Κ Α Λ Ο Υ Ν Τ Α Ι Οι μέτοχοι-μέλη του Ενιαίου Δημοσιογραφικού … Περισσότερα »
ΝΕΟΣ ΤΑΜΙΑΣ Δ.Σ. ΕΔΟΕΑΠ
ΝΕΟΣ ΤΑΜΙΑΣ Δ.Σ. ΕΔΟΕΑΠ Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΝΙΑΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ  (Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π.), κατά τη σημερινή του συνεδρίαση και μετά την παραίτηση του Ταμία κ. Γιώργου Χριστόπουλου, εξέλεξε με σχετική πλειοψηφία, ως νέο Ταμία του Οργανισμού, την … Περισσότερα »
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων – Μελών του Οργανισμού
Π ρ ο ς Τους Μετόχους – Μέλη του Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π. Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Έκτακτης  Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων – Μελών του Οργανισμού Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι, Η Διοίκηση του Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π. σας προσκαλεί σε Έκτακτη … Περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου