Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΣΙΜΠΛΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ... ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΑΘΕΩΣ ΑΝΤΙΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ...ΑΛΛΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΜΑΣ: Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΧΑΖΑ ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑΤΑ!... Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ του...ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ , παρά τις νεανικές περιπέτειές τους σε ξένες ιδεοληψίες! (Αεριστερισμός-σοσιαλισμός, μαρξισμός,καπιταλισμός...)

-----------------------------------------------------------------

Κι όμως θα μπορούσαν να μην είναι τόσον κοντόθοροι...OI XΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ..αυτοί της παιδικής χαράς... Άλλωστε ο Τσίπρας θα τους αποφυλακίσει και θα τους εξαερώσει...μια και έχει τέτοια Πανελλήνια αποδεκτή ...ρέντα!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΧΩΡΙΟΙ ΦΑΙΔΡΟΙ...ΠΟΥ ΚΟΤΣΑΝΟΛΟΓΟΥΝ... ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ:

Χρυσή Αυγή για τις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης

Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου 2015 - 00:46 1
Ο Τσίπρας προανήγγειλε νέο μνημόνιο με διαφορετικό όνομα, αρνήθηκε την διαγραφή χρέους και ζήτησε από τους πολίτες να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ.
Στα εθνικά θέματα το μέλλον διαγράφεται ζοφερό: οι προγραμματικές θέσεις της νέας κυβέρνησης για Κυπριακό και Μακεδονία δικαιώνουν την πολιτική της Τουρκίας και των Σκοπίων.
Ο νόμος για την απόδοση ιθαγένειας σε αλλοδαπούς αποτελεί ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας.
Καμία λέξη δεν είπε ο πρωθυπουργός για την πρωτογενή παραγωγή, τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες και την σύσφιξη των σχέσεων της Ελλάδος με την Ρωσία.
Η Χρυσή Αυγή θα αγωνιστεί σκληρά ενάντια σε κάθε κυβερνητική απόφαση που θα σηματοδοτεί εθνική υποχώρηση
Θα υποστηρίξει κάθε ενέργεια ενάντια στην ανθελληνική πολιτική των διεθνών τοκογλύφων και θα υπερψηφίσει την κατάργηση των προνομίων του πολιτικού συστήματος και της οικονομικής ολιγαρχίας.
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΟΙ ΜΙΚΡΟΝΟΕΣ....


Το Ποτάμι: «Εκθεση ιδεών η ομιλία του Τσίπρα»

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΧΩΡΙΟΙ ΦΑΙΔΡΟΙ...ΠΟΥ ΚΟΤΣΑΝΟΛΟΓΟΥΝ... ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ:

Το Ποτάμι: «Εκθεση ιδεών η ομιλία του Τσίπρα»

«Το καλό σενάριο είναι ότι το κυβερνητικό σχέδιο το δημιουργούν τώρα - Το κακό σενάριο είναι ότι θα κυβερνήσουν σαν αντιπολίτευση, μόνο με υποσχέσεις» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση ενώ τονίζεται πως απαιτούνται θαρραλέες αποφάσεις που θα κρατούν τη χώρα στην ΕΕ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του κόμματος
«Οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης ήταν έκθεση προεκλογικών ιδεών. Το καλό σενάριο είναι ότι το κυβερνητικό σχέδιο το δημιουργούν τώρα. Το κακό σενάριο είναι ότι θα κυβερνήσουν σαν αντιπολίτευση, μόνο με υποσχέσεις. Ο κ. Τσίπρας πρέπει επιτέλους να πει στους πολίτες όχι εκείνα που ονειρευόταν προεκλογικά αλλά εκείνα που θα βγάλουν τη χώρα από το αδιέξοδο. Ο χρόνος λιγοστεύει. Χρειαζόμαστε θαρραλέες αποφάσεις και ενα πατριωτικό σχέδιο διαπραγμάτευσης που θα κρατήσει  την Ελλάδα στο κέντρο της Ευρώπης».
Πηγή: iefimerida.gr 
-A+AΕκθεση ιδεών χαρακτήρισε τις προγραμματικές δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα το Ποτάμι και επεσήμανε σε ανακοίνωσή του ότι ο χρόνος για την Ελλάδα λιγοστεύει.«Το καλό σενάριο είναι ότι το κυβερνητικό σχέδιο το δημιουργούν τώρα - Το κακό σενάριο είναι ότι θα κυβερνήσουν σαν αντιπολίτευση, μόνο με υποσχέσεις» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση ενώ τονίζεται πως απαιτούνται θαρραλέες αποφάσεις που θα κρατούν τη χώρα στην ΕΕΑναλυτικά η ανακοίνωση του κόμματος«Οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης ήταν έκθεση προεκλογικών ιδεών. Το καλό σενάριο είναι ότι το κυβερνητικό σχέδιο το δημιουργούν τώρα. Το κακό σενάριο είναι ότι θα κυβερνήσουν σαν αντιπολίτευση, μόνο με υποσχέσεις. Ο κ. Τσίπρας πρέπει επιτέλους να πει στους πολίτες όχι εκείνα που ονειρευόταν προεκλογικά αλλά εκείνα που θα βγάλουν τη χώρα από το αδιέξοδο. Ο χρόνος λιγοστεύει. Χρειαζόμαστε θαρραλέες αποφάσει

ΝΤΑΡΑΚΟΥΛΟΥΜ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΤΑ ΤΣΑΝΑΚΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΛΕΝΕ...

Reuters: Αδύνατη η παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ μετά την ομιλία Τσίπρα- Ευθεία ρήξη με τους πιστωτές

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ αυτή τη στιγμή δίνει ανάσα στους Πανέλληνες ύστερα από 5 χρόνια λοιδωρισμών-εκβιασμών  από Ούνους και άλλους τυχοδιώκτες-οικονομικούς δολοφόνους..Μακάρι να μας ενώσει ΟΛΟΥΣ σαν μια γροθιά!..Περιμένετε και μην ανησυχείτε από τους κεραυνούς του εμετικού διδύμου...ΜΕΡΚΕΛ-ΣΟΪΜΠΛΕ! Στο EUROGROUP θα πέσουν όλες οι μάσκες των Γερμανο-Ολλανδών απατέωνων... Αρκει ο Τσίπρας να έχει την ψυχική στήριξη των Πανελλήνων!Κάτι φέγγει.... 

Reuters: Αδύνατη η παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ μετά την ομιλία Τσίπρα- Ευθεία ρήξη με τους πιστωτέςΑρνητικά είναι τα πρώτα σχόλια κορυφαίων διεθνών αναλυτών όσον αφορά την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ, μετά τις προγραμματικές δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα.

ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΤΡΩΚΤΙΚΑ-ΛΑΜΟΓΙΑ

EΠΙΤΑΧΥΝΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ...

...ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΧΣ ΚΑΙ ΤΑΙΠΕΔ...
Εσωτερικοί έλεγχοι στα τελωνεία, λαθρεμπόριο καυσίμων και πετρελαίου ...
και τριγωνικές συναλλαγές είναι στο επίκεντρο των προγραμματικών εξαγγελιών της κυβέρνησης, σύμφωνα με όσα ανήγγειλε ο πρωθυπουργός στη Βουλή.


Όπως τόνισε ο κ. Τσίπρας, ενεργοποιείται και επιταχύνεται ο έλεγχος στις λίστες που αφορούν εξαγωγές κεφαλαίων και εμβάσματα στο εξωτερικό (λίστες Λαγκάρντ και Λιχτενστάιν).

Παράλληλα, στις πρωταρχικές κινήσεις της κυβέρνησης συγκαταλέγεται και ο έλεγχος των δημοσίων συμβάσεων με κινητοποίηση του Σώματος των Δημοσίων Ελεγκτών, ενώ καταργούνται οι «αντισυνταγματικές», όπως ανέφερε ο πρωθυπουργός, διατάξεις που παρέχουν προστασία στις διοικήσεις των ΤΧΣ και ΤΑΙΠΕΔ

ΜΝΗΜΕΙΩΔΕΙΣ-ΣΧΕΔΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΣΙΠΡΑ-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ!

AYTH EINAI OΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ...

Κατά την παρουσίαση των προγραμματικών δηλώσεων της νέας κυβέρνησης, ο πρωθυπουργός ενημέρωσε...
το Σώμα για τις δυσκολίες της διαπραγμάτευσης με τους εταίρους, δήλωσε ωστόσο αισιόδοξος ότι στο τέλος θα υπάρξει βιώσιμη συμφωνία.
Διαβάστε ολόκληρη την ομιλία του πρωθυπουργού:
Κυρία Πρόεδρε
Κυρίες και Κύριοι Βουλευτές,

Η ανάκτηση της λαϊκής μας κυριαρχίας,
η αποκατάσταση του ισότιμου ρόλου της χώρας μας στο θεσμικό πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης,
η αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης,
η αποκατάσταση της αξιοπρέπειας του λαού μας,
η κοινωνική δικαιοσύνη και η πολιτισμική αναγέννηση της πατρίδας μας, αποτελούν τους βασικούς στόχους της κυβέρνησης κοινωνικής σωτηρίας,
 που συγκροτήσαμε μετά τη κυρίαρχη επιλογή του λαού μας στις 25 του Γενάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου