Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙ (Η)ΣΤΑΔΕΣ...ΡΟΥΦΑΝΕ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ..ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ...ΜΕΘΥΣΜΕΝΑ!

ΤΟ ΠΑΡΑΞΗΛΩΣΑΜΕ ΠΙΑ... ΜΕ ΤΑ ΥΓΙΕΙΝΑ ΤΟΥ π.ΑΝΤΡΩΝΙΟΥ..Αλλά λόγω ημερών -και επειδή ο Γέροντας παραδιαβάζεται ΕΔΩ ..ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ!

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ !ΚΑΙ ΕΙΘΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ. Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ…ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΜΕ ΤΙΣ ΔΩΡΕΕΣ ΤΟΥ… 
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥ π.ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΟΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΡΕΣΤΑ... ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ- ΚΙ ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ ΒΕΒΑΙΑ!
ΟΛΑ ΤΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΑΣ...ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ> http://monidadias-news.blogspot.gr/p/2.html ( στην ενότητα ΥΓΕΙΑ-ΥΓΕΙΑ 2-ΥΓΕΙΑ 3, ακριβώς κάτω από τον τίτλο της ιστοσελίδας)
( ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ... Κι ο Θεός να σας φωτίζει!
ΠΕΡΙ ΑΛΚΟΟΛ.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΒΑΤΟΝ & ΕΠΙΚΑΤΑΡΑΤΟΝ ΤΟ “ΠΙΟΤΙ”-ευλογημένον είναι 

ΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ… ΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ! 


 -Καλά ακόμη να αναγνωριστεί ως προστατευόμενο διεθνώς προϊόν;-


Πολλά λέγονται για τα αλκαλούχα ποτά. Τα περισσότερα είναι αυθαίρετα και βλακώδη. Το κρασί γεννήθηκε θεϊκά σ΄αυτόν τον τόπο…Και το ελληνικό κρασί πια είναι διάσημο. Τύφλα νάχει ο σανός …που λέγεται ουϊσκυ!..κΑΙ ΤΑ …ΓΑΛΛΙΚΆ ΚΡΑΣΙΆ!… ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΑΠΟΜΊΜΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΏΝ Ξηγημένα πράγματα! Κάθετα αυτά!..Δηλαδή δεν σηκώνω κουβέντα! Και sorry για την αυταρχικότητα!

*** Οι γραφές λένε ..” οίνος ευφραίνει καρδίαν”.. Θυμηθείτε δε ότι και ο Χριστός ευλόγησε τον γάμο εν Κανά.. με κρασάκι!

Η σημασία συνεπώς του οίνου στη ζωή μας είναι καταλυτική και με θεϊκή μάλιστα σφραγίδα. Τέρμα τα δίφραγκα, όπως θα έλεγαν και οι μάγκες στου Ψυρρή! Να μη θυμηθώ και τους λεβέντες θεϊκους… Διόνυσο, βάκχους κ.λ.π. της των Ελλήνων Αρχαιοθρησκείας; ( Αν και τέτοια θρησκεία επίσημα ουδέποτε πολιτογραφήθηκε… by the way)…;Έτσι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου