Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

20150408fek235yodd4etapmme
ΜΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΙ
ΕΧΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ!

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο ΕΤΑΠ-ΜΜΕ

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Υ.Ο.Δ.Δ. 235/2015 –Μόλις προχθές δηλαδή- το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ενιαίου Ταμείου Ασφάλισης Προσωπικού Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (ΕΤΑΠ-MME).

Αναπληρωτής του προέδρου ορίζεται ο Θανάσης Καρτερός. Από τους εκπροσώπους των ασφαλισμένων του Τομέα Συντάξεων Προσωπικού Εφημερίδων Αθηνών -Θεσσαλονίκης, ως τακτικά μέλη οι Μαίρη Λαμπαδίτη και Δημήτρης Τόλης, με αναπληρωτές αντίστοιχα τους Πέτρο Τρουπιώτη και Ευάγγελο Βλάχο.
Από τους εκπροσώπους των ασφαλισμένων του Τομέα Ασφάλισης Ιδιοκτητών, Συντακτών και Υπαλλήλων Τύπου, ως τακτικά μέλη οι Γιάννης Μπαζαίος και Μαρία Ζαρίφη, με αναπληρωτές αντίστοιχα τους Αικατερίνη Χόρτη και Χαράλαμπο Παπαχρήστου.
Από τους εκπροσώπους των ασφαλισμένων του Τομέα Συντάξεων Εφημεριδοπωλών και Υπαλλήλων Πρακτορείων Αθηνών, ως τακτικό μέλος ο Δημήτρης Αναστασόπουλος, με αναπληρωτή τον Κων/νο Κολλάρο.
Από τους εκπροσώπους των ασφαλισμένων του Τομέα Ασφάλισης Τεχνικών Τύπου Αθηνών, ως τακτικό μέλος ο Γιώργος Μυλωνάς, με αναπληρωτή τον Κων/νο Ανδρουτσόπουλο.
Από τους εκπροσώπους των εργοδοτών, ως τακτικά μέλη οι Γεώργιος Δημαράς, Γεώργιος Βακόνδιος, Κων/νος Φιλιππόπουλος, με αναπληρωτές αντίστοιχα τους Νικόλαο Λάγιο,Αθηναγόρα Μυκωνιάτη και Ευστάθιο Γεωργόπουλο.
Ο Μάρκος Γκανάς, εκπρόσωπος των συνταξιούχων ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Άννα Κωνσταντακάκη. Η Μάρθα Δελή υπάλληλος του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Βασίλειο Δρακόπουλο.
Η Παπαδάκη Φρειδερίκη, ειδικός επιστήμονας, ως τακτικό μέλος με αναπληρώτρια την Κορίνα Κομνηνού.
Όταν συζητούνται θέματα προσωπικού ή οργάνωσης και λειτουργίας του Ταμείου, θα μετέχει με δικαίωμα ψήφου από τους υπαλλήλους του Ταμείου ο Αθανάσιος Καποτάς, με αναπληρωτή τονΠαναγιώτη-Δημοκράτη Σπηλιόπουλο.
Ως Κυβερνητικός Επίτροπος ορίζεται ο Γεώργιος Βανικιώτης, προϊστάμενος τμήματος του υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με αναπληρώτρια την Ευαγγελία Κουτσιμπού.
Ως προς το διορισμό και τη θητεία του Προέδρου του Δ.Σ. ισχύει η Φ. 10070/10472/630/8−04−2013 απόφαση (ΥΟΔΔ 150) με την οποία είχε οριστεί η Παναγιώτα Αντωνοπούλου.

Κατά τα λοιπά ηρεμία… Δεν πρόκειται να κουνηθεί φύλλο με όποιους διορισμούς κι αν γίνουν… !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου