Τρίτη 7 Απριλίου 2015

ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΡΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΔΕΣ... ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΛΟΥΝ ΧΕΡΙ... ΤΑ ΚΟΥΤΣΑΒΙΣΤΙΚΑ ΤΕΡΜΑ!

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΜΜΕ

ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ…ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ…ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ!..ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΕΔΟΕΑΠ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝΠαλαιά βγάζανε και ένα δελτίο Πληροφοριών ή μια εφημεριδούλα ή στέλνανε και καμιά επιστολή ενημέρωσης προς τους ασφαλισμένους και συνταξιούχους. 
Σήμερα άκρατος σιγή από τα ταμεία μας στο ΕΤΑΠ-Μ.Μ.Ε .. 
Εχουν βέβαια και στημένες ιστοσελίδες, που βγήκαν-στήθηκαν όχι από τα ταμεία μας , αλλά από ευρωπαϊκά κονδύλια κι άλλες λαμογιές. 

Αν ρωτήσετε για το κόστος των ιστοσελίδων… θα καταλάβαιτε πως κάποια σαϊνια συνδικαλιστικά … μασήσανε! Γι αυτό και σμπρώχνονται να μπουν στα Δ.Σ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΦΑΛΗΡΙΣΑΜΕ ΈΤΣΙ ΤΥΧΑΙΑ!

ΔΥΌ ΠΑΡΑΔΕΊΓΜΑΤΑ: 1) Η Πολύπαθος και αμαρτωλή ΕΔΟΕΑΠ..αν και τα γεγονότα τρέχουν η ιστοσελίδα της έχει να ενημερωθεί από τον περασμένο Φλεβάρη… (Προσοχή για τη συνέχεια κουνιστε το ποντικάκι μια αράδα πιο κάτω και θα βρείτε το ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.ΠΛΗΖ!

2)ΤΑΥΣΙΤ.. Εδώ είναι μόνιμο το καλαμπούρι.. Μια άνοστη ιστοσελίδα κι ενώ υπάρχουν πολλά που πρέπει να ενημερώνει τα θύματά-μέλη της…η κομπανία αυτή περιορίζεται..να δημοσιεύει για σημερινά νέα της… προκηρύξεις διαγωνισμών για την …προμήθεια σκατόχαρτων! και μελανιών για τους εκτυπωτές της!
Η σοβαρότητα αμφοτέρων των περισπούδαστων Ταμείων αυτών είναι στο επίπεδο του να… “μας κλαίνε και οι ρέγγες”
Δείτε… τόσο πολύ λογαριάζουν τα μέλη τους-υπηκόους τους!

2- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΕΔΟΕΑΠ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ



Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015 16:54 (Εδώ πάει να γίνει ανασχηματισμός Κυβέρνησης, ακόμη και να χρεοκοπήσουμε κι οι ΕΔΟΕΑΠΤΖΗΔΕΣ, έχουν μείνει στις 13 του Φλεβάρη) 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΕΔΟΕΑΠ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Δημήτρη Στρατούλη είχε το μεσημέρι στο Υπουργείο του το Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ και συζήτησε θέματα λειτουργίας του …Περισσότερα »
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο...


2-ΤΑΙΣΥΤ… Η ΠΙΟ ΠΛΑΚΑΤΖΙΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ! ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ.. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΑ ΕΝΗΜΕΡΏΣΕΙ!


Το έχουμε ξαναπεί… Οι εργαζόμενοι εκεί.. στα όποια ΤΑΜΕΙΑ ΜΑΣ έχουν εμποτιστεί με την αντίληψη ότι είναι τα αφεντικά των ασφαλισμένων-συνταξιούχων…περίπου ότι μας κάνουνε χάρη…ξεχνώντας ότι τα... ουσία αφεντικά είμαστε εμείς οι ασφαλισμένοι…ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΑΣ.. Οι δε διοικήσεις τους είναι καταγέλαστα ΔΟΤΕΣ!). Ας σοβαρευτούμε πια...ΚΑΠΟΤΕ! Γιατί τα περίφανα γηρατειά κουβαλάνε και μπαγκούρα, έτσι; Αλίμονο αν την επιστρατεύσουν!


Δείτε τις σημερινές ειδήσεις του ΤΑΥΣΙΤ… ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ!… ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ! ΤΑ ΥΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ! ΚΑΙ ΑΝΑΙΔΩΣ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΟΥΝ!
Ε, Ρε στηλιάρι που θέλουν

27/03/2015 - Έγκριση Σκοπιμότητας Δαπάνης Προμήθειας Δυο Φωτοαντιγραφικών Συσκευών


16/03/2015 - Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την προμήθεια χαρτιών, απορρυπαντικών και προιόντων καθαριότητας, υγιεινής και προστασίας


16/03/2015 - Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την προμήθεια γραφικής ύλης, μικροαντικειμένων γραφείου και φωτοαντιγραφικού χαρτιού


13/03/2015 - Προκήρυξη Πρόχειρου Μειοδοτικού Διαγωνισμού για την καθαριότητα των κτηρίων του ΕΤΑΠ ΜΜΕ


19/02/2015 - Πρόχειρος Μειοδοτικός Διαγωνισμός για την καθαριότητα των κτηρίων του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ


12/01/2015 - Επαναπροκήρυξη 9/2014 για το ακίνητο ιδιοκτησίας ΕΤΑΠ-ΜΜΕ στην οδό Κουμουνδούρου 23


24/12/2014 - Ανακοίνωση της Γ' Δ/νσης του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ για Ασφαλιστική Ικανότητα Έτους 2015


Καταλάβατε; Ούτε κι αυτά θα μαθαίνατε.. Αλλά είναι υποχρεωμένοι εκ του νόμου να κάνουν τέτοιες αγγελίες … Παλαιά για τέτοιες αγγελίες πληρώνανε και κανένα φραγκάκι στις ημερήσιες εφημερίδες … Σήμερα τις βάζουν στην ιστοσελίδα τους που κανείς βέβαια δεν διαβάζει… τα ανάλατα τους! Αλλά όμως οι εμποράκοι-προμηθευτές τέτοιων υλικών είναι οργανωμένοι και ξέρουν…ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΕΜ… καλά λειτουργεί… 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ευχαρίστως στις ουσιαστικές αυτές αδυναμίες τους να τους συμπαρασταθούμε ΔΩΡΕΑΝ ... Τουλάχιστον να βοηθήσουμε στην καθημερινή ενημέρωση των ιστοσελίδων τους... Διψάει ο κόσμος των μελών τους!  Καλούμε τους υπεύθυνους των Ταμείων να σκεφθούν την αγαθή πρότασή μας. Εκτός κι αν επιμείνουν στην πρακτική της απόκρυψης πληροφοριών από τα μέλη τους, που αφορούν όμως τα μέλη τους.. 

Αυτό είναι ένα άλλο στόρυ, που βέβαια δεν θα το αφήσουμε να τσουλάει υποδορίως.. και ες αεί.Σκεφθείτε το ... Εξ΄άλλου η ενημέρωση των ιστών σας θα γίνεται under your conrol... οπότε δεν έχετε να φοβηθείτε ουδέν.. Αλλά θα γίνετε χρηστικότεροι για α μέλη σας! Και ο έχουν οι ταλαίπωροι απόλυτη ανάγκη!
Διαφορετικά μην κρατάτε ιστοσελίδες χαβαλέ και φαντάσματα! ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου