Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ...ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ!

Στο opengov η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το ΔΣ της ΕΡΤ - Έως τη Δευτέρα η υποβολή αιτήσεων

Στο opengov η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το ΔΣ της ΕΡΤ - Έως τη Δευτέρα η υποβολή αιτήσεων - Media

Ανοικτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κάλυψη των θέσεων του προέδρου του ΔΣ, του διευθύνοντος συμβούλου και των τριών λοιπών μελών του Δ. της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης (ΕΡΤ) ΑΕ, απευθύνει ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, κατόπιν της ψήφισης του σχετικού νόμου.
Η πρόσκληση ενδιαφέροντος έχει αναρτηθεί στη Δι@ύγεια και τον ιστότοπο www.opengov.gr. Εκεί αναφέρονται αναλυτικά τα προσόντα επιλογής, τα κριτήρια αξιολόγησης, τα κωλύματα και τα ασυμβίβαστα. Η θητεία των µελών του Διοικητικού Συμβουλίου είναι πενταετής και μπορεί να ανανεώνεται για µία φορά, παρατείνεται δε μέχρι την ανάληψη των καθηκόντων του από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Οι αρμοδιότητες του προέδρου, του διευθύνοντος συμβούλου, καθώς και αυτές του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ Α.Ε. περιγράφονται στα άρθρα 7 και 8 του Ν. 4324/2015 (Α' 44/29.04.2015).
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτησή τους αποκλειστικά ηλεκτρονικώς, μέσω της σχετικής πλατφόρμας στον διαδικτυακό τόπο www.opengov.gr μέχρι τη Δευτέρα, 4 Μαΐου 2015, 12:00 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου