Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟΙ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣΑΝΕ!

Με αφορμή τον διορισμό της γραίας Αλεξίου σε δημόσιο κομβικό πόστο! Ως πότε πια θα ταϊζουμε αυτή τη μανδαμ;



ΠΕΡΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ Ο ΛΟΓΟΣ 

Η συνταξιούχος γραία μάνα της Ζωής, ΑΛΕΞΙΟΥ, πρόεδρος του ΕΣΡ…ναι αυτή που λάμβανε-κατά.. λάθος- επίδομα, έστω κι αν το παιδί της είχε γίνει 35 χρονών! Μέγα καλαμπούριον... Το σαϊνι της δημοσιογραφίας Αλεξίου δεν είχε αντιλήφθη το.. λάθος... επί 3 δεκαετίες!!! ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΩΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΟΡΒΑΝΑ; Ας ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ... Διότι θα τη στείλουμε  για πνευματική-αν υπήρξε ποτέ πνευματική η μανδάμ-  λουτροθεραπεία στην.. Αιδηψό!


H Λίνα Αλεξίου, μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, πρόεδρος στο ΕΣΡ

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ Η.Ν.Α 


Συμβουλή προς άπαντες: Παραμύθιον προς ηλιθίους είναι τα περί αξιοκρατίας εκπεμπόμενα χρονίως κι ασυστόλως από κάθε κατεργάρη.Η προσωπική σου αξιοσύνη δεν θα τσουλήσει αν δεν έχεις κομματική ταυτότητα.Να είσαι ενταγμένος σε κομματικό μαντρί. Αν επιμένεις στις αξιοσύνες και αξίες σου, είσαι χαμένος-κομμένος από χέρι! ( Θυμηθείτε στην αρχή της Πασοκοκρατίας κάνανε κουμάντο οι μπετατζήδες...αξιοκρατικά... Σήμερα έχει μπουκώσει η χώρα από αλαφροϊσκιωτους προφέσσορες.ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ!  Ίδια γεύση: ΟΛΟΙ τους κομματικοί νεροκουβαλητάδες!

Νυν υπέρ πάντων… “τα δικά μας παιδιά”! 
΄Οσοι καταφέρουν να κρατάνε κομματικές σημαιούλες, να κολλάνε αφίσες και να μοιράζουν φυλλάδια … αυτοί έχουν ελπίδες να στεριώσουν και να γίνουν ακόμη και υπουργοί… 
Μην περιμένετε να προέλθει κάποιο φως με τον ΣΥΡΙΖΑ…Μην έχετε αυταπάτες, συλλογάνται κι αυτοί παλαιοκομματικά και πελατειακά! ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ...ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΟΡΑΜΑ!

Η είδηση είναι χαρακτηριστική. Η Αλεξίου θα είναι, λέει η είδηση η Νέα πρόεδρος του ΡΣΤ… 


Μια απλή και μικρή το δέμας δικαστηριακός συνταξιούχος,  συντάκτης… ήταν η μανδάμ Λίνα, αλλά εγκαίρως κατάλαβε την έννοια της αξιοκρατίας .. και με τα κομματικά κονέξια της πέτυχε και τον ευγενή πρόεδρο του ΣΥΝ Νίκο Κωνσταντόπουλο να ενθυλακώσει ως σύζυγο και να παράξουν την ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, την οποίαν και θα  φορτωνόμαστε με τα νευροφυτικά της για τον επόμενο μισόν αιώνα! 


ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟΣ! Δεν θλιβόμαστε. Χαιρόμαστε αυτά τα σαϊνια, αυτούς τους φελλούς που επιπλέουν αξιοκρατικά.. στη δημόσια σκηνή μας 


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΡΑΙΑ ΜΑΝΔΑΜ ΟΥΡΣΑΛΙΑ ΑΛΕΞΙΟΥ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΔΗΨΟ ..κι ΑΞΙΟΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου