Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ...ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ... ΠΟΥ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΙΚΑ, ΚΑΤΑΒΡΟΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΘΛΙΒΕΡΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ!

Η ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΧΑΖΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ... ΑΠΟΨΕ ΔΙΝΕΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ- ΜΠΕΡΝΤΕ!
Μια ερώτηση ΡΕ ΤΡΑΧΑΝΑΔΕΣ: Από πότε η Χ.Α. είναι εγκληματική οργάνωση; 

ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ
ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ... ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΙΣΣΕΣ
ΑΠΑΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ.. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ
ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙΣΗΜΗ-ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ
ΓΙ ΟΣΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ .. ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΥΜΑΣΙ
ΕΙΝΑΙ...ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΑΡΙΔΣΤΕΡΟΙ!

***΄Οχι δεν είσαστε ηλίθιοι...ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ ΕΙΣΤΕ!.. Διότι αλλιώτικα -θα κάνατε αντίστοιχες εκδηλώσεις και κατά της αποδεδειγμένα εγκληματικής οργάνωσης 17Η ΝΟΕΜΒΡΗ!... Δεν το κάνατε! Γιατί κι αυτοί ήσαν σαν τη μούρη σας...δηλαδή κωλοαριστεροί!
Δείτε το κείμενο που μας έστειλαν οι αριστεροί αυτοί: ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ! > ο Antifasistikos Moysikos Aytosxediasmos! ΣΚΕΤΑ ...ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ, δηλαδή! 


"ΑΠΟΨΕ ΑΝΤΙΦΑΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ
μουσικός αντιφασιστικός αυτοσχεδιασμός για την οικονομική ενίσχυση της πρωτοβουλίας δικηγόρων της Πολιτικής Αγωγής κατά της Χρυσής Αυγής
ΠΕΜΠΤΗ 7 ΜΑΪΟΥ 2015 | 19.00 | ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ, Κύπρου 91Α & Σικίνου, Κυψέλη
Αντί εισόδου, ελεύθερη οικονομική συνεισφορά.
Την Πέμπτη 7 Μαΐου ξαναρχίζει η δίκη των εγκληματιών της ναζιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή. Η παρουσία του αντιφασιστικού κινήματος έξω από το χώρο διεξαγωγής της δίκης είναι απαραίτητη. Εξίσου αναγκαία όμως είναι και η στήριξη της πρωτοβουλίας των δικηγόρων της πολιτικής αγωγής, οι οποίοι έχουν επιφορτιστεί με το δύσκολο έργο να παλέψουν νομικά τη βαρβαρότητα και τη λάσπη των δολοφόνων της νεοναζί συμμορίας που απολαμβάνουν καταχρηστικά τα προνόμια ενός «νόμιμου πολιτικού κόμματος».
Ένα από τα προνόμια αυτά — η χρηματοδότηση μέσω της Βουλής — επιτρέπει στην εγκληματική οργάνωση να επιστρατεύσει πάνω από 100 δικηγόρους, τους οποίους πληρώνουμε μέσα από την υποχρεωτική φορολογία. Η συνεισφορά στα δικαστικά έξοδα για την καταδίκη των ναζί είναι χρέος όλων μας — ένα χρέος απέναντι στον Παύλο Φύσσα, τον Σαχζάντ Λουκμάν, τους πρόσφυγες και εργάτες που έπεσαν θύματα των δολοφονικών ταγμάτων εφόδου. Η κάλυψη αυτών των εξόδων (από διερμηνείς για τις καταθέσεις των μαρτύρων μέχρι παράβολα και κλητεύσεις) δεν είναι αυτονόητη και δεδομένη.
Γι’ αυτό... απόψε αντιφασχεδιάζουμε!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ  H.N.A: Ναι ακριβώς όπως το λέτε: Αυτοσχέδια ανθρωπάκια... καρικατούρες δηλαδή είστε!!!.. Μισό λεπτό όμως: Το καλό παιδί ο  Φύσσας μαχαιρώθηκε σε μια παρεϊστικη φασαρία... Οι άλλοι δύο όμως νεανίες που εκτελέστηκαν εν ψυχρώ μπροστά στα γραφεία της Χ.Α. γιατί και από ποιούς εκτελέστηκαν; Δεν αξίζουν κι αυτοί κάποιας τιμής;
Αρχίδια θα απαντήσουν τα ...αρχίδια της ψευτοκουλτούρας της προόδου και της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου