Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΑΞΕΙ ΝΑ ΕΞΑΝΕΜΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

1.5.2015 / ΜΙΧΑΛΟΥ

Παίζουν τα ρέστα τους… Είναι πολλά τα λεφτά Άρη

Παίζουν τα ρέστα τους… Είναι πολλά τα λεφτά Άρη - Media
Ο ...φρου-φρου γνώριμος υπάλληλος- καραγκιόζης!
Την ώρα που μας βάζουν οι δανειστές το μαχαίρι στο λαιμό για περαιτέρω περικοπές στις συντάξεις, το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) έκρινε ως αντισυνταγματικές, όλες τις περικοπές στις κύριες και στις επικουρικές συντάξεις, που πραγματοποιήθηκαν από το 2012 και μετά!!!  Στα ίδια δε τα πρακτικά υπολογίζεται το κόστος της απόφασης σε περίπου 3,5 δισ. ευρώ για τη χώρα.

Τόμπολα άντε τώρα να περάσει η κυβέρνηση περικοπές στις συντάξεις… 
Αυτά ακούει ο Ντάισελμπλουμ και τρέχει να δηλώσει ότι η Ευρωζώνη είναι έτοιμη για όλα τα ενδεχόμενα σε σχέση με την Ελλάδα… εννοεί Grexit κ.λπ. και σαν να μην έφτανε αυτό, ο πρόεδρος του Γιούρογκρουπ τόνισε για όσους δεν κατάλαβαν ότι: «Δεν πρόκειται μόνο για τα Οικονομικά αλλά και για την Ενέργεια, τη Δικαιοσύνη, τις Εξωτερικές Υποθέσεις... Είναι τόσο μεγάλο (το πεδίο) που χρειαζόμαστε έναν απευθείας σύνδεσμο, υπό την ευθύνη του πρωθυπουργού».
Θέλουν δηλαδή να βάλουν χέρι στην ενέργεια, στην δικαιοσύνη κ.λπ.!!! Δεν μπορούν να αφήσουν την ψωροκώσταινα να κλείνει μόνη της συμφωνίες με την Ρωσία αλλά ούτε και να βγάζει αντισυνταγματικές τις περικοπές!
Έχουν βάλει στόχο η Ελλάδα να γίνει προτεκτοράτο, θέλουμε δεν θέλουμε… Ακόμη και για τους αγωγούς φυσικού αερίου βρήκαν την λύση. Είναι απόφαση λέει ο Ολλανδός της Ε.Ε και η Ελλάδα απλά παραχωρεί έδαφος για να βολέψει ενεργειακά την Δυτική Ευρώπη. Όσο για τα χρήματα που θα παίρνει η Ελλάδα από το deal… υπονοεί ότι μήτε που θα τα δούμε,  αφού θα τα παίρνουν αυτοί για να πληρώνονται τα χρέη των συνεχόμενων δανείων που θα πρέπει να παίρνει η Ελλάδα για να μην χρεοκοπήσει.
Τα λεφτά τελικά είναι πολλά Άρη γι’ αυτό τους πάει τρεις και μία μην τυχόν γίνει δημοψήφισμα και τους χαλάσει στρωμένη δουλειά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου