Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015


ΟΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΛΟΓΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥΣ
Μέσα από συνδικαλιστικά κείμενα, ανακαλύπτεις ΟΛΕΣ τις φαυλότητες και λαμογιές των σαϊνιών του Τύπου... Ειδικά εκείνος ο πολύπλανκτος ΕΔΟΕΑΠ και η φαύλη ΕΣΗΕΑ, ΔΊΝΟΥΝ ΡΈΣΤΑ:
Δείτε το παρακάτω... Είναι τωρινό, μη μπερδευτείτε με τις χρονολογίες που βάζουν αρχικά... απολαύστε μονο τις λοβιτούρες...
logo_daekd_url
ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ το 2012:(στη διοίκηση που αναδείχθηκε
με την ψήφο ανοχής του ΠΑΡΑΤΥΠΩΣ)
Ενεργή ΣΣΕ για τους εργαζόμενους στα συγκροτήματα του ΣΕΠΤ (Σύνδεσμος Εκδοτών Περιοδικού Τύπου). Ενεργή Υπουργική Απόφαση για τους εργαζόμενους σε εταιρείες – μη μέλη του ΣΕΠΤ. Αυτοτελή κλάδο υγείας μέσα στο ΕΤΑΠ ΜΜΕ.Αποθεματικά περίπου 3.200.000 ευρώ, εύρωστη ΕΣΠΗΤ με ισχυρή παρουσία στο Διασωματειακό και προοδευτικές συμμαχίες για το Συνδικάτο Τύπου, έτοιμο νέο Καταστατικόπου «θάφτηκε».
.
ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΕΤΙΑ 2012 – 2015:
Απολύτως τίποτα για νέα ΣΣΕ και Υπουργική Απόφαση.Υποβάθμισαν το Διασωματειακό, μη συγκαλώντας το.«Διευκόλυναν» την ένταξη του Κλάδου Υγείας μας στον ΕΟΠΠΥ (προς όφελος του ΕΔΟΕΑΠ και συγκεκριμένων συντεχνιακών και εργοδοτικών συμφερόντων), μη προσβάλλοντας καν τις διαπιστωτικές πράξεις, όπως είχαν δεσμευτεί. Στοχοποιούσαν το ΕΤΑΠ ΜΜΕ και τον εισπρακτικό μηχανισμό του για το αγγελιόσημο, εξυπηρετώντας συγκεκριμένους συντεχνιακούς και εργοδοτικούς κύκλους, την ίδια ώρα που οι διοικούντες του ΕΔΟΕΑΠ επιχειρούσαν νέο γύρο λεηλασίας στο αγγελιόσημο του ΤΑΙΣΥΤ (Β’ Διεύθυνση ΕΤΑΠ ΜΜΕ). Αρνήθηκαν να προχωρήσουν σε καταγγελίες στο ΣΕΠΕ για «μαύρη εργασία», καλύπτοντας συγκεκριμένους εκδότες. Επιχείρησαν να «πουλήσουν» ιδιωτικά ασφαλιστικά προγράμματα υγείας στα μέλη μας, με πρόσχημα τους άνεργους και ανασφάλιστούς μας. Δαπάνησαν άνω του 1.000.000 ευρώ από τα αποθεματικά της ΕΣΠΗΤ, αδιαφορώντας για τον εξορθολογισμό του λειτουργικού κόστους της. Κατάργησαν στην πράξη θεσμοθετημένα όργανα (Μεικτό και Επιτροπή Αλληλοβοήθειας).
Έκαναν τα απολύτως ελάχιστα για να δικαιολογούν τις αποζημιώσεις που εισπράττουν ως αιρετοί της ΕΣΠΗΤ (δικαστική συνδρομή και βοηθήματα) για τα μεγάλα αμφιλεγόμενα «κανόνια» στον περιοδικό Τύπο.
Πέτυχαν, όμως, να είναι αρεστοί στη διοίκηση Αντωνιάδου στην ΕΣΗΕΑ, εξασφαλίζοντας 45 δέματα από την Αρχιεπισκοπή για τους απόρους μας, καταντώντας την ΕΣΠΗΤ συνδικαλιστικό «παραμάγαζό» της.
Θα τους επιτρέψουμε να συνεχίσουν
το έργο απαξίωσης της Ένωσής μας;
Τι ερώτηση είναι κι αυτή; Το στόρυ είναι χρονίως γνωστό..: ΄Οποιος προλάβει να φάει τον άλλον! Κι αυτό γίνεται.. Αυτό επιδιώκεται κι εσείς φίλοι μας! Θα πάρετε την πάνω βόλτα κάποτε κι εσείς... Σπίτι στη Φιλοθέη δεν ξέρουμε αν θα πάρετε!
Αν υπήρχαν όρχεις between us  θα μπορούσε το κράτος της Ψωροκώσταινας να μας επιβάλλει προέδρους και διοικήσεις, ξένους προς τη δουλειά μας; Εμείς δεν πρέπει να κάνουμε κουμάντο στο Ταμείο μας.. Ποιά είναι αυτή η κυρία Γιώτα που ρυθμίζει τα του οίκου μας; ΄Η ο Μαγκλιβέρας χθές... Κομματόσκυλα είναι ΟΛΟΙ.. Ικανοί για να κουμαντάρουν πρόβατα σαν και του λόγου μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου