Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Βόμβα Βαρουφάκη: Εάν χρειαστεί θα εισάγουμε παράλληλο νόμισμα – Σαν την Καλιφόρνια

Βόμβα Βαρουφάκη: Εάν χρειαστεί θα εισάγουμε παράλληλο νόμισμα – Σαν την Καλιφόρνια

Λίγες ώρες μετά το πέρας του δημοψηφίσματος, ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ Γιάνης Βαρουφάκης προχωράει σε μια βόμβα μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα Telegraph. Διαψεύδουν κύκλοι του ΥΠΟΙΚ. 
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο κ. Βαρουφάκης φέρεται να έχει δηλώσει: 
«Εάν χρειαστεί, θα εισάγουμε παράλληλη ρευστότητα στη λογική της Καλιφόρνια με τα IOUs σε ηλεκτρονική μορφή. Θα έπρεπε να το είχαμε κάνει εδώ και μια εβδομάδα». Μάλιστα, σημείωσε πως αυτό δεν θα είναι προοίμιο για ένα Grexit, αλλά μια νομική κίνηση κατά της απαραβίαστης ιεορότητας της νομισματικής ένωσης, όπως φέρεται να δήλωσε ο κ. Βαρουφάκης.

Η ΝΕΑ ΦΟΥΡΝΙΑ ΤΗΣ ΓΚΡΑΝΤΕ ΦΑΜΙΛΙΑΣ ...ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΕΙ Ο ΜΠΑΓΑΣΑΣ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ; ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ: ΘΑ ΤΟΝ ΤΑΪΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΗΓΕΤΙΣΚΟ, ΌΠΩΣ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ!ΡΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΜΕ ΠΟΙΕΣ "ΝΟΣΤΡΑ ΦΑΜΙΛΙΑ" ΜΠΛΕΞΑΜΕ; Μέχρι και ο το ζόμπι Δον Κορλεόνε ΚΩΣΤΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ψήφισε υπέρ το ΝΑΙ των εκβιαστών της Ελλάδας!

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ...

«Η ημέρα του δημοψηφίσματος έφτασε. Την τελευταία εβδομάδα είδαμε πολλά. Οικογένειες διχάστηκαν, ...
φίλοι μόνο που δεν πιάστηκαν στα χέρια» δήλωσε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα για το σημερινό δημοψήφισμα.


«Η αλήθεια όμως είναι πως όλοι μας» πρόσθεσε ο κ. Μπακογιάννης, «είτε ψηφίζουμε Ναι, είτε Όχι, μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες και τις ίδιες ελπίδες. Τα αιτήματα όλων μας είναι κατά βάση κοινά: δικαιοσύνη, ευημερία, πρόοδος. Αυτό ενδεχομένως να εξηγεί και την ένταση μεταξύ μας. Αυτοί που ψηφίζουν Ναι, αισθάνονται πως αγωνίζονται και για αυτούς που ψηφίζουν Όχι. Αυτοί που ψηφίζουν Όχι, αισθάνονται πως αγωνίζονται και για αυτούς που ψηφίζουν Ναι».

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΡΟς ΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΗΓΕΤΙΣΚΟΥΣ!

ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ! Οι ανύπαρκτοι ηγετίσκοι, πράκτορες των σιωνιστικών μνημονίων, πριν από το δημοψήφισμα ζητούσαν σύγκληση των αρχηγών κομμάτων υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας! Ξέρανε την ανοδική ροή του Τσίπρα και ήθελαν διακαώς να παίξουν κι αυτοί ένα ρολάκο στις ήδη επελθούσες εξελίξεις...Και τώρα τους πετάει το γάντι..ο Τσίπρας... Θέλατε σύγκληση; Ελάτε να τα πούμε στο ...προεδρικό καφενέ!
Να πα να κάνουν τι; Να πουν τι; Ουδέν έχουν να προσφέρουν. Ξεφούσκωσαν με τις ηλιθιότητες των επιχειρημάτων τους υπέρ του ΝΑΙ...Ούτε ρόλο ορντινάτσας μπορούν να παίξουν. Κομπάρσοι θα παραμείνουν. Το δημοψήφισμα τους αποφλοίωσε κάθετα... Οι Πανέλληνες είναι πλέον ενωμένοι και δεν έχουν ανάγκη της φαύλης παρουσίας, καταστροφικής-εγκληματικής  τους! Αποθαυμάζει όμως κανείς το θράσος τους ενώ το ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. βύθισαν την Ελλάδα στο χάος με τις λαμογιές τους αυτοί εξακολουθούν αναίσχυντα να μιλάνε... Για τον Θεοδωράκη δεν γίνεται λόγος. Κανείς δεν λογαριάζει την... τσουτσού του κόκκορα! 

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ
Την  άποψη ότι "πάμε σε διαπραγματεύσεις και ότι δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις" εξέφρασε πριν από λίγο ο Α. Τσίπραςστις δηλώσεις που έκανε στο Μαξίμου αρκετές...
ώρες μετά το τέλος της εκλογικής διαδικασίας για το δημοψήφισμα. «Εχω πλήρη συνείδηση ότι η εντολή που μου δίνετε δεν είναι εντολή ρήξης με την Ευρώπη» είπε ο πρωθυπουργός και πέταξε το μπαλάκι στους Ευρωπαίους. Στα θετικά του ότι εγγυήθηκε ότι δεν πρόκειται να μείνουν για πολλές ημέρες κλειστές οι τράπεζες της χώρας. Η μεγάλη είδηση; Ότι ο πρωθυπουργός ζήτησε την σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Να δούμε πόσοι θα απαντήσουν θετικά...

ΑΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ Ο ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ...ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ!

ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΕΛΟΣ! ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ
ΟΥΤΕ ΝΤΟΡΑ, ΟΥΤΕ ΔΕΝΔΙΑΣ, ΟΥΤΕ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ, ΟΥΤΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΟΥΤΕ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ, ΟΥΤΕ ΒΟΡΙΔΗΣ, ΟΥΤΕ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΑΔΩΝΙΣ
ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ...
ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ

Η μεγάλη ευκαιρία της κεντροδεξιάς. Όταν στο διαδίκτυο πριν...
από πολλά χρόνια που δεν υπήρχε σχεδόν κανένας στο διαδίκτυο, έγραφε τοFimotro για την ανάγκη του αστικού χώρου να εκφραστεί με έναν άνθρωπο που θα εκπροσωπεί την αγορά, τα κοπρόσκυλα του Σαμαρά και της άρρωστης κατάστασης της Συγγρού, έπεσαν πάνω μας να μας... φάνε για να μην ανοίξουμε το δρόμο για την αλλαγή ηγεσίας στην κεντροδεξιά. Στη ΝΔ δεν υπάρχει επόμενη μέρα με τη Ντόρα, τον Κυριάκο, την Κεφαλογιάννη, τονΒαρβιτσιώτη, τον Βορίδη, τον γελοίο Άδωνι και τον Τζιτζικωστα. Δεν υπάρχει επόμενη μέρα ούτε με όλους αυτούς ούτε με τα παπαγαλάκια τους. Υπάρχει όμως επόμενη μέρα με νέο αρχηγό. Από την κοινωνία και από την αγορά. Τα υπόλοιπα προσεχώς...
Fimotro

ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ

ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ! ΚΑΛΟ ΜΕΝ...ΑΛΛΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΤΑ ΜΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΚΑΤΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ; 
ΤΟ ΒΑΡΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΚΑΣΧΗΜΗΣ ΦΑΥΛΗΣ
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ
ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΤΟΥ ΘΛΙΒΕΡΟΥ ΣΚΑΪ

Η κατά πάντα κατάπτυστη στάση των πέντε μεγάλων καναλιών υπερ του μνημονιακού ΝΑΙ με τα λυσσασμένα μίσθαρνα δημοσιογραφικά οργανέτα τους, ανάγκασαν τον ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΛ, να αποκλείσουν πάσαν εμφάνιση των στελεχών τους από τον σταθμό ΣΚΑΙ.  Λίαν καλώς κατ΄εμάς, διότι η απροκάλυπτη επιθετικότητα κι οι ασχημοσύνες των δημοσιογράφων με στημένα κολπάκια, υποχρέωσαν πολλούς κορυφαίους των δυο αυτών κομμάτων να αποχωρούν άρον-άρον από τα φρικώδη τους πάνελ. Η δημοσιογραφία στο ναδίρ, στον πάτο του ευτελισμού της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου