Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

ΙΔΙΟ ΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙ ΤΩΝ ΑΘΕΩΝ -ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ...ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΑ!

Για 200 χιλιάδες ευρώ τα παιδιά της Χειμάρας μένουν χωρίς ελληνικό Λύκειο!

Το ελληνικό σχολείο της Χιμάρας συμπληρώνει φέτος τα εννέα χρόνια από την επαναλειτουργία του. Το σχολείο πρωτολειτούργησε γύρω στο 1775 με την έλευση εκεί και τις παραινέσεις του Άγιου Κοσμά του Αιτωλού.
Το 1945 το καθεστώς Χότζα είχε απαγορεύσει την λειτουργία του τιμωρώντας την Χιμάρα που είχε απόσχει του δημοψηφίσματος για την έγκριση της λαϊκής δημοκρατίας. Από τότε και

ΘΑ ΓΕΛΟΥΣΑΜΕ ...ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΘΕΟΥΣ, ΚΛΟΟΥΝ ΚΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ!

Το Πακιστάν στη Θράκη...!

Ακόμη ένα θρησκευτικό τάγμα στην Κομοτηνή 

Ακόμη ένα θρησκευτικό τάγμα (tarikat) εμφανίστηκε στην Κομοτηνή. Αυξάνουν τα τελευταία χρόνια οι δραστηριότητες των θρησκευτικών ταγμάτων στην δυτική Θράκη. Τελευταία εμφανίστηκε στην Κομοτηνή και το τάγμα "Κάλεσμα Ισλάμ".

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Χ.Α. - ΤΑ ΨΕΛΝΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΝΗ ...

Τα βρήκαν Μουζάλας - Καμίνης: Όλη η Αθήνα θα γίνει καταυλισμός λαθρομεταναστών!


Το όραμά τους να μετατραπεί η πρωτεύουσα της Ελλάδος σε Καμπούλ αποκάλυψαν ο... άξιος διάδοχος της κυρά - Τασίας, Μουζάλας και ο λαθροδήμαρχος των Αθηνών, Καμίνης.

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΈΣΕΙ ΝΑ ΤΣΟΥΛΗΣΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ... ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ:

Γνώριζαν οι αρχαίοι Ελληνες για την έλευση του Χριστού..ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ... 

Τα εξουσιαστικά ιερατεία που υπογείως κινούν τα νήματα του κόσμου και κατευθύνουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την Γνώση... προσπαθούν εδώ και πολλούς αιώνες –πλαστογραφώντας τις πηγές ή αποκρύπτοντάς τες– να φέρουν σε σύγκρουση τον Ελληνισμό με τον Χριστιανισμό. Ξέρουν ότι... η σύνδεση αυτών των δύο δυνάμεων είναι το ισχυρότερο εμπόδιο για την υλοποίηση των υποχθόνιων σχεδίων τους, ξέρουν ότι αν οι λαοί γαντζωθούν πάνω σ’ αυτά, θα είναι αδύνατο να εφαρμόσουν την Νέα Τάξη πραγμάτων.

ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ...ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ...ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΛΑΜΠΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΞΕΦΤΙΛΑΣ...

Die Welt: Οι Έλληνες πέτυχαν να μας μισήσει όλη η Ευρώπη

"Μέχρι πριν λίγους μήνες όλοι μας αγαπούσαν..."

Το έχουμε γράψει από την πρώτη στιγμή: Η μέγιστη επιτυχία της Ελλάδας είναι ότι γκρέμισε την Γερμανική προπαγάνδα σε όλη την Ευρώπη. Και αυτή η επιτυχία σύντομα θα φέρει καρπούς. Είναι ιστορικά αποδεδειγμένο. «Ένα κύμα μίσους για τη Γερμανία κατακλύζει την Ευρώπη» επισημαίνει η «Die Welt», εξηγώντας ότι το μίσος έχει ξεπεράσει εδώ και καιρό τα σύνορα της Ελλάδας και έχει διαχυθεί σε όλη σχεδόν την ήπειρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου