Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

ΝΑΤΑΜΑΣ... ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΝΤΑΤΑ... ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ...ΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ!

ΑΚΛΟΝΗΤΗ η «εκλεκτή» του Σαμαρά στην προεδρία του Ταμείου των δημοσιογράφων ΕΤΑΠ-ΜΜΕ



 ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ "ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ"... ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ.. Ούτε μία ούτε δύο ,,Τρεις έχουν επισημανθεί ... Κι αν προσθέσουμε και την Ράνια Αντωνοπούλου, που είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και η ποία γνωρίζει καλά τα ασφαλιστικά τότε καλώς εμείς τα "μπλέξαμε" με τη Γιώτα Αντωνοπούλου, που διαχειρίζεται ως πρόεδρος  του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ τα ασφαλιστικά μας...
Σήμερα ξεκαθαρίσανε τα πράματα, βλέποντας κάπου τη φωτό της... ξάφνου αναφωνήσαμε:
--Μα αυτό είναι δικό μας κορίτσι!
Την ξέρουμε από την εποχή που ήταν ρεπόρτερ ( και παρουσιάστρια )στο TELECITY!
Kαλή , ωραία, αψηλή και δυναμική δημοσιογραφίνα.. και νομίζουμε-το θέλουμε και το ελπίζουμε- ότι θα βάλει την καλή σφραγίδα της στο ΕΤΑΠ-ΜΜΕ 


Πριν από ένα χρόνο της ζητήσαμε ( ως ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΚΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΜΕ) να μας δώσει τη λίστα των συνταξιούχων.. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΊΔΑΜΕ ΦΩΣ.. Καιρός να της αλλάξουμε τα φώτα... Ζητήσαμε τη λίστα ακριβώς διότι οι ιστοσελίδες του Ταμείου χωλαίνουν δραματικά σε ενημέρωση. Φαντασθείτε να είμαστε κλάδος ενημέρωσης και οι πλέον απληροφόρητοι να είμαστε εμείς!Παλαιότερα τύπωναν και κανένα Δελτίο και το ταχυδρομούσαν στα μέλη των Ταμείων. Αν και με το διαδίκτυο τα πράγματα είναι ευκολότερα καθόλου δαπανηρά... Σήμερα τίποτε! Επί 4-5 μήνες η ιστοσελίδα του ΕΤΑΠ.-ΜΜΕ βρίσκεται UNDER COSTRACTION...Καλά την εργολαβία την ανέθεσαν στον ΜΠΟΜΠΟΛΑ  ;
  
Πάντως ευχαρίστως να αναλάβουμε την αναβάθμιση και καθημερινή ενημέρωση της ιστοσελίδας του ΤΑΜΕΙΟΥ, ΔΩΡΕΑΝ! Αρκεί να μας ενημερώνουν για τις δράσεις τους...

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ του Δ.Σ. του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ έχει ως εξής, όπως αυτή διαμορφώθηκε από τον περασμένο Απρίλη:

"Με  απόφαση του αναπληρωτή υπουργού εργασίας και κοινωνικής ασφάλισης Δημήτρη Στρατούλη παραμένει πρόεδρος στο ΕΤΑΠ - ΜΜΕ (Ασφαλιστικό Ταμείο των Εργαζομένων στα ΜΜΕ), η Γιώτα Αντωνοπούλου.
Η κ. Αντωνοπούλου είχε διοριστεί στη θέση αυτή το 2013 ως προσωπική επιλογή του τότε πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά... Ναι μεν αλλά έχει και περγαμηνές πολλές περί των ασφαλιστικών, δοθέντος ότι είναι και επίκουρος καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.  
Επίσης ήταν πρώην συντάκτρια του καναλιού Telecity και μετέπειτα διευθύντρια της εφημερίδας Βραδυνή, Απογευματινή κ.λ.π.
 Από το παλιό διοικητικό συμβούλιο του ΕΤΑΠ - ΜΜΕ είναι η μόνη που παραμένει στη θέση της, ενώ αντίθετα όλα τα άλλα μέλη αντικαθίστανται. Αντιπρόεδρος του ΕΤΑΠ - ΜΜΕ αναλαμβάνει ο  δημοσιογράφος - αρθρογράφος της Αυγής Θανάσης Καρτερός.

Δημοσιογραφικά βραβεία ΠΣΑΤ: Διάκριση για το zougla.gr
ΕΔΩ Η ΓΙΩΤΑ κατά την εκδήλωση απονομής βραβείων της Ενωσης Αθλητικογράφων!  Το βραβείο παρέλαβε ο δημοσιογράφος από την Πρόεδρο του ΕΤΑΠ ΜΜΕ κ. Γιώτα Αντωνοπούλου.

Αναλυτικά η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου:
«Αναπληρωτής του προέδρου ορίζεται ο Θανάσης Καρτερός. Από τους εκπροσώπους των ασφαλισμένων του Τομέα Συντάξεων Προσωπικού Εφημερίδων Αθηνών -Θεσσαλονίκης, ως τακτικά μέλη οι Μαίρη Λαμπαδίτη και Δημήτρης Τόλης, με αναπληρωτές αντίστοιχα τους Πέτρο Τρουπιώτη και Ευάγγελο Βλάχο.
Από τους εκπροσώπους των ασφαλισμένων του Τομέα Ασφάλισης Ιδιοκτητών, Συντακτών και Υπαλλήλων Τύπου, ως τακτικά μέλη οι Γιάννης Μπαζαίος και Μαρία Ζαρίφη, με αναπληρωτές αντίστοιχα τους Αικατερίνη Χόρτη και Χαράλαμπο Παπαχρήστου.
Από τους εκπροσώπους των ασφαλισμένων του Τομέα Συντάξεων Εφημεριδοπωλών και Υπαλλήλων Πρακτορείων Αθηνών, ως τακτικό μέλος ο Δημήτρης Αναστασόπουλος, με αναπληρωτή τον Κων/νο Κολλάρο.
Από τους εκπροσώπους των ασφαλισμένων του Τομέα Ασφάλισης Τεχνικών Τύπου Αθηνών, ως τακτικό μέλος ο Γιώργος Μυλωνάς, με αναπληρωτή τον Κων/νο Ανδρουτσόπουλο.
Από τους εκπροσώπους των εργοδοτών, ως τακτικά μέλη οι Γεώργιος Δημαράς, Γεώργιος Βακόνδιος, Κων/νος Φιλιππόπουλος, με αναπληρωτές αντίστοιχα τους Νικόλαο Λάγιο, Αθηναγόρα Μυκωνιάτη και Ευστάθιο Γεωργόπουλο.
Ο Μάρκος Γκανάς, εκπρόσωπος των συνταξιούχων ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Άννα Κωνσταντακάκη. Η Μάρθα Δελή υπάλληλος του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Βασίλειο Δρακόπουλο.
Η Παπαδάκη Φρειδερίκη, ειδικός επιστήμονας, ως τακτικό μέλος με αναπληρώτρια την Κορίνα Κομνηνού.
Όταν συζητούνται θέματα προσωπικού ή οργάνωσης και λειτουργίας του Ταμείου, θα μετέχει με δικαίωμα ψήφου από τους υπαλλήλους του Ταμείου ο Αθανάσιος Καποτάς, με αναπληρωτή τον Παναγιώτη-Δημοκράτη Σπηλιόπουλο.
Ως Κυβερνητικός Επίτροπος ορίζεται ο Γεώργιος Βανικιώτης, προϊστάμενος τμήματος του υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με αναπληρώτρια την Ευαγγελία Κουτσιμπού.
Ως προς το διορισμό και τη θητεία του Προέδρου του Δ.Σ. ισχύει η Φ. 10070/10472/630/8−04−2013 απόφαση (ΥΟΔΔ 150) με την οποία είχε οριστεί η Παναγιώτα Αντωνοπούλου».

Δίκαιη διάκριση για την Γιώτα Αντωνοπούλου

“ Η Ένωση «Χείλων ο Λακεδαιμόνιος συχχαίρει και επιβραβεύει ”
ΕΔΩ Η ΓΙΩΤΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ LOOK...


05-04-2013 20:34 ΑΘΗΝΑ. Η Ένωση Πνευματικών Δημιουργών Λακωνίας «Χείλων ο Λακεδαιμόνιος» με ανακοίνωσή της συγχαίρει την κ. Γιώτα Αντωνοπούλου, επίκουρο καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (παράρτημα Σπάρτης), Δημοσιογράφο και επίλεκτο μέλος της Ένωσης, για την επιλογή της από τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και το διορισμό της από τη Βουλή των Ελλήνων στη θέση της Προέδρου του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ.
Όπως τονίζει ο πρόεδρος της Ένωσης κ Βασίλης Βλαχάκος: «Η Ένωση αισθάνεται υπερήφανη και της εύχεται να έχει υγεία και δύναμη για να επιτύχει στα νέα της καθήκοντα και στο δύσκολο έργο της!»


Το αυτό λέμε-ΕΥΧΌΜΑΣΤΕ  κι εμείς ...τα περίφανα γερόντια  του Κ.Σ.Ε. Μ.Μ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου