Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

ΠΛΗΡΕΣ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΚΑΖΙΚ Α-ΛΑ ΤΟΥΡΚΑ, ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑΚΟ.-ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΨΑΝ!
ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΣΙΠΡΕΪΚΟ ΦΙΑΣΚΟ!
(ρε Βαλτός είσαι;)



Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ...ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ  ΧΑΣΚΟΓΕΛΑΕΙ.
Η ΣΟΥΠΙΑ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΝΑΤΒΟΥΤΟΓΛΟΥ
ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΑ --ΧΑΪΛ...
Τρίχες τα αποτελέσματα του ταξιδιού του Έλληνα πρωθυπουργού στην Τουρκία, παρά τις φιλότιμες προσπάθειές του όντως. Αλλά τα μεμέτια της ΄Αγκυρας όχι μόνο δεν έδωσαν το παραμικρό, (ούτε Χοτ σποτς,..ούτε έλεγχο και άμεση διάλυση εντός 24/ώρου των εμπόρων της λαθρομετανάστευσης..που εδρεύουν στο τουρκικό έδαφος.Τίποτε! ΄Οχι μόνο δεν το θέλει αλλά ζήτησαν κοινή περιπολία στο Αιγαίο, μεγάλο όνειρό τους, και θα το πετύχουν κατά πάσα πιθανότητα αφού επιδιώκουν το λακριντί να συνεχιστεί για την κρίση του μεταναστευτικού ...θα συνεχιστεί και με την Μανδάμ- Φράου Μέρκελ... 
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΕΥΣΗΣ ...ΓΙΑ ΤΑ 

ΨΩΝΙΑ ΣΑΣ



Κατά την εορταστική περίοδο 2015-2016, το ποσοστό αγορών που θα... πραγματοποιηθούν online αναμένεται ακόμη πιο αυξημένο. Το γεγονός αυτό συνεπάγεται ότι ακόμη πιο πολλοί επιτήδειοι θα προσπαθήσουν να κάνουν τα ψώνια τους εις βάρος των καταναλωτών, είτε χρησιμοποιώντας την πιστωτική τους κάρτα και τον τραπεζικό λογαριασμό, είτε κλέβοντας και πουλώντας τα προσωπικά τους στοιχεία. Στο πλαίσιο αυτό, η Audax Cybersecurity δίνει 11 συμβουλές για το πώς μπορεί ο καταναλωτής να αποφύγει την εξαπάτηση στην προσπάθεια του να πραγματοποιήσει τις πιο συμφέρουσες online χριστουγεννιάτικες αγορές.

ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ,,,ΣΦΑΖΟΥΝ!

ΟΙ ΤΖΙΧΑΤΖΙΣΤΕΣ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ,,, ΜΕ 700 ΔΟΛ.ΤΟ ΜΗΝΑ! 

Την ώρα που δημοσιεύματα που θέλουν....
το Ισλαμικό κράτος να χάνει έδαφος με φόντο και τις επιθέσεις Αμερικανών, Ρώσων και Γάλλων, μεγάλος αριθμός των μαχητών του Χαλιφάτου συνεχίζουν να προσέρχονται για να ενταχθούν στις τάξεις του, με όμως, κάθε άλλο παρά θρησκευτικά κίνητρα.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Daily Beast πρώην τζιχαντιστής, αντί η θρησκεία να κινεί τους ανθρώπους να θέλουν να ενταχθούν στο Ισλαμικό Κράτος, ο πραγματικός λόγος είναι τα χρήματα.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ -ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΟΛΙΣΘΗΜΑΤΑ:

H ΑΠΙΘΑΝΗ ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ...ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΤΖΙΣΤΕΣ ...ΣΤΟ ΘΕΟ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ!-ΤΗ ΣΚΑΡΩΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΝΑ!

Μια τρομερή δήλωση που αποδίδεται στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν...
κάνει τον γύρο του διαδικτύου από χθες. Η συγκεκριμένη δήλωση αν ήταν πραγματική είναι δεδομένο πως θα προκαλούσε παγκόσμιο σάλο δεδομένου και του πολιτικού βεληνεκούς του Ρώσου προέδρου… Δεν είναι όμως και ήδη η δημοσιογράφος που την μετέδωσε έχει ζητήσει συγγνώμη.
ΟΛΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΕΔΩ!ME ENA KLIK..

ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ-Συνεχής ροή ειδήσεων όλο το 24/ωρο- ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΝΟΤΗΤΕΣ>:  Κόσμος –ΕλλάδαΕπιχειρήσειςΨυχαγωγίαΑθλητικάΕπιστήμη και τεχνολογία-Πολιτική -Άλλες κυριότερες ειδήσεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου