Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Χθες εμείς για πρώτη φορά στον ελληνικό τύπο θέσαμε θέμα-είναι και διπλωματικό- για εκείνο το σκουφί, "καθίκιον" κιπά που οι Εβραίοι υποχρεώνουν τους ξένους επίσημους να το φοράνε!.. Σε παράλληλους δρόμους κινείται και το πιο κάτω διαφωτιστικό άρθρο!

Greek Foreign Minister Alexis Tsipras in Jerusalem
Γιατί οι πολιτικοί που δεν είναι 

Εβραίοι πρέπει να φοράνε κιπά;
-ΕΝΑ  ΣΟΒΑΡΟ  ΘΕΜΑ.. 
ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΛΠΟ!
**ΚΑΝΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ 

ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΦΟΡΕΣΕΙ!

Διαβάστε τι αναφέρει άρθρο του Κόκκινου Ουρανού:
Έχω παρατηρήσει ότι ΟΛΟΙ οι μη Εβραίοι «επίσημοι» (πρόεδροι, πρωθυπουργοί, υπουργοί, πολιτικοί, ηθοποιοί, τραγουδιστές και λοιποί ‘celebrities’), που επισκέπτονται μια Συναγωγή, φοράνε το γνωστό χαρακτηριστικό μικρό εβραϊκό σκουφάκι, την «κιπά». Επίσης, την φοράνε όταν πηγαίνουν στο Τείχος των Δακρύων ή στο «Μνημείο του Ολοκαυτώματος» στην Ιερουσαλήμ, γνωστό ως «Yad Vashem», σε (μη θρησκευτικές) εκδηλώσεις που απλώς διοργανώνουν ή παρευρίσκονται Εβραίοι, ενώ κάποιοι σε εντελώς «άσχετα» μέρη.

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ... ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ 
Τελικά η Ρωσία Απαίτησε από την Τουρκία την επιστροφή της Αγίας Σοφίας στην Ορθοδοξία (video) 


 

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου 

H Ρωσία απαιτεί από την Τουρκία την επιστροφή της Αγίας Σοφίας στην Ορθοδοξία ως ένδειξη "καλής θέλησης" από την Άγκυρα και το Ισλάμ και θα χρηματοδοτήσει την αποκατάσταση του συμβόλου της Χριατιανοσύνης προσφέροντας και τους καλύτερους επιστήμονες και συντηρητές της. 
Μετά από ψήφισμά της η ρωσική Δούμα ζήτησε την επιστροφή της Αγίας Σοφίας στο ορθόδοξο Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΜΟΝΤΡΕ - ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ Η ΆΓΚΥΡΑ; 

Ρωσία: "H Τουρκία να μην τολμήσει να κλείσει τα στενά του Βοσπόρου στα πλοία μας" - Πρειδοποιούν με γενικευμένη σύρραξη αν συμβεί κάτι τέτοιο




του Βασίλη Καπούλα 

Η Ρωσία προειδοποίησε την Τουρκία με γενικευμένο πόλεμο αν τολμήσει να παραβιάσει τις διεθνείς συνθήκες και κλείσει τα στενά του Βοσπόρου και των Δαρδανελίων στα ρωσικά πλοιά.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ...ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ. Η ΟΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ!

ΟΛΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΕΔΩ!ME ENA KLIK..ΣΤΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΝΟΤΗΤΕΣ:

ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ-Συνεχής ροή ειδήσεων όλο το 24/ωρο- ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΝΟΤΗΤΕΣ>:  Κόσμος –ΕλλάδαΕπιχειρήσειςΨυχαγωγίαΑθλητικάΕπιστήμη και τεχνολογία-Πολιτική -Άλλες κυριότερες ειδήσεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου