Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

ΤΣΙΠΡΑ ...ΜΕΤΑΝΟΗΣΕ! 
tispras oros
Ανοιχτή επιστολή προς τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα απέστειλε αγιορείτης Μοναχός, την οποία φέρνει στην δημοσιότητα το Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων ROMFEA.GR .
Ακολουθεί η ανοιχτή επιστολή:

Κύριε Πρωθυπουργέ,
«Στώμεν καλώς, στώμεν μετά φόβου». Μην προχωράτε άλλο. Δεν σας έδωσε ο Λαός της Ελλάδας τέτοια εντολή, ώστε να φέρνετε στη Βουλή άνομα και αντίχριστα νομοσχέδια που πλήττουν την Χριστιανική Οικογένεια και την Πατρίδα μας.
Η ΜΕΓΑΛΗ ΒΑΝΕΣΑ ΡΕΝΤΓΚΡΕΪΒ ΣΤΗ ΑΘΗΝΑ

Πάντως είπε: Ανεκτίμητο είναι το μάθημα ανθρωπιάς που δείχνει η Ελλάδα τον τελευταίο χρόνο με τη στάση της προς τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, τόνισε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός, πολιτικός, αγωνίστρια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της UNICEF Βανέσα Ρέντγκρεϊβ μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής της στο Ανοιχτό Κέντρο Φιλοξενίας στον Ελαιώνα. Παράλληλα, επισήμανε την ανάγκη οι υπόλοιπες κυβερνήσεις να αναλάβουν τις ευθύνες τους, καθότι η Ελλάδα δεν μπορεί να διαχειριστεί μόνη της το προσφυγικό.


Σχολιάζει η συγγραφέας Ντορέτα Πέππα



O τρελός που ξεφυτρώνει πάντα στην ανθρώπινη Ιστορία όταν το κακό γιγαντώνεται έκανε και τώρα την εμφάνισή του! Και ενώ η Δύση στέλνει 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου