Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

ΤΑ 50/ΧΡΟΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. ..ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΕΥΤΥΧΕΣΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ... Τό ότι μας μπαστάρδεψε όλους αυτό είναι το μόνο βέβαιον!

*** Το πρώτο επίσημο δίωρο πειραματικό  πρόγραμμα
*** 1500 Αθηναίοι μόνον είχαν τηλεοπτικές συσκευές ... Οι άλλοι παρακολουθούσαν τις μεταδόσεις από τις προθήκες των καταστημάτων που πωλούσαν ...συσκευές-δέκτες T.V.
*** Η τηλεόραση ήταν έργο της Κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου...έτσι πλασαρίστηκε με επί κεφαλής τον Αναστάσιο Πεπονή.
ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ "ΤΟΝ ΔΙΚΌ ΜΑΣ"... ΒΕΤΕΡΑΝΟ ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ που ήταν παρών στην έναρξη..Η φωτοτυπία από την εφημερίδα ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ το πιστοποιεί.. Υποθέτουμε ότι σε μεγένθυση διαβάζεται... Δοκιμάστε και βλέπουμε... 




Ποιος κάνει τελικά κουμάντο στη Θράκη;

Ποιος κάνει τελικά κουμάντο στη Θράκη;

Ο μουσουλμάνος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χ. Ζεϊμπέκ εξευτελίζει το ΥΠΕΞ
Σε ευθεία πρόκληση και προσβολή εναντίον της ελληνικής νομοθεσίας προχώρησε πριν από λίγες ημέρες ο μουσουλμάνος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον Νομό Ξάνθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του «Βήματος» ο κ. Ζεϊμπέκ, που διατηρεί στενότατη σχέση με υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης, απαίτησε, εισβάλλοντας στη μουφτεία Ξάνθης, την αλλαγή του επικεφαλής της διαχειριστικής επιτροπής βακουφίου στην κωμόπολη Γενισέα. Δυστυχώς, μπροστά στη «με το έτσι θέλω» τακτική του μουσουλμάνου βουλευτή, το υπουργείο Εξωτερικών εμφανίστηκε σαστισμένο, με αποτέλεσμα ο κ. Ζεϊμπέκ να βρίσκεται πολύ κοντά στη δημιουργία αρνητικών τετελεσμένων για την ελληνική Πολιτεία.

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΡΑΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ!

Ύπατος Αρμοστής για τους Πρόσφυγες: Η Ελλάδα όμηρος του εγκλωβισμού

Η αλήθεια των αριθμών: 12.500 εγκλωβισμένοι σήμερα - 70.600 νέες αφίξεις τον Ιανουάριο - Εχει υποστεί ήδη έμφραγμα η χώρα
Ύπατος Αρμοστής για τους Πρόσφυγες: Η Ελλάδα όμηρος του εγκλωβισμού

Ο εγκλωβισμός των προσφύγων στην Ελλάδα έχει ήδη ξεκινήσει, παραδέχτηκε ο Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες Φίλιπο Γκράντι στο τέλος της διήμερης επίσκεψής του στη χώρα μας την Τετάρτη. Σε ερώτηση του «Βήματος» τι θα συμβούλευε την Αθήνα να κάνει στο απολύτως άμεσο μέλλον για να παράσχει τα βασικά στους ανθρώπους αυτούς, ο κ. Γκράντι απάντησε: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου