Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

ΤΟ ΜΗΛΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΛΙΑ... ΑΡΧΙΣΤΕ ΜΕΛΩΔΙΚΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΣΑΣ....

ΘΑ ΣΑΣ μαγέψει με τη φωνή της η εγγονή του ΠΑΒΑΡΟΤΙ! (βίντεο)

Δημοσιεύθηκε: 08/02/2016 09:50
 
pavarotti-614x378

Τελικά τα γονίδια…. είναι σοβαρή υπόθεση!

ΟΧΙ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ!

Χιλιάδες Λαού διαδήλωσαν κατά του ηλεκτρονικού φακελώματος: Στην πρώτη γραμμή οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής(βίντεο&φωτο)

Δημοσιεύθηκε: 07/02/2016 21:56
 


Χιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια
Μία ογκώδης διαδήλωση με παλμό και μαχητικότητα ενάντια στο ηλεκτρονικό φακέλωμα πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας σήμερα το μεσημέρι. Χιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια, ζητώντας να μην προχωρήσει η έκδοση της κάρτας του πολίτη, η οποία θα έχει το σχήμα πιστωτικής κάρτας και θα περιλαμβάνει το περιβόητο τσιπάκι με το ΑΦΜ και τον ΑΜΚΑ.

ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΡΑΝ.

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΜΑΝΔΗΛΑ ΣΤΗΝ ΤΕΧΕΡΑΝΗ...

Το Μακελειο που παρουσιάζει το ρεπορτάζ τραβάει τα μαλλιά του..Αλλά δεν είναι έτσι. Είθισται στις επίσημες επισκέψεις να επιδεικνύεται σεβασμός στα ήθη  των χωρών επίσκεψης... Τώρα αν με μια μανδήλα ...μουσουλμανοποιήθηκε και η Ελλάς.. αυτό αφορά το νιονιό του συντάκτη! 

peristera

Είναι να σου σηκώνεται η τρίχα!! Την ώρα που οι Ευρωπαίοι κάνουν λόγο για μεταφορά των συνόρων της ΕΕ στα Σκόπια και ετοιμάζονται …για να πετάξουν την Ελλάδα με τις κλωτσιές από την συνθήκη Σένγκεν ο πρωθυπουργός βρίσκεται στο Ιράν, όπου η σύζυγος του φοράει την μουσουλμανική μαντήλα και…κάνει πρόβα στα νέα ήθη και έθιμα που θα επιβληθούν στο Ελλαδιστάν, όπως θέλουν να μετατρέψουν τη χώρα που έχει παραδοθεί στις ορδές των λαθρομεταναστών. Διαβάστε την είδηση που μεταδώθηκε σε καθεστωτικό ιστολόγιο και δείτε τις εικόνες:
ΚΑΙΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ BLOGGING 

ΠΕΡΙ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ-MIA ΣHMANTIKH ANATOMIA ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ 
 

Ένα εκτενές καλό άρθρο.. γραμμένο από έναν ανώνυμο blogger, που διαχειρίζεται ιστοσελίδα με κουκούλα επί μια δεκαετία τουλάχιστον! Αφερίμ! Κανείς δεν ξέρει την πραγματική ταυτότητά του. Τό άρθρο φιλοξενείται σε επίσης κουκουλοφόρα ιστοσελίδα!! Προς δόξαν της… ανωνυμίας! Ιδού: 

ΠΕΡΙ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Εικόνα constantinos 
Υποβλήθηκε από constantinos στις Κυρ, 04/03/2012 - 07:23. 
http://osarena.net/opinions/peri-anonimias-sto-diadiktio.html 
___________________________________

Είναι μεγάλο το άρθρο, αλλά αξίζει. Είναι συγκροτημένο. Ιδού τι σημειώνει ο Κωνσταντίνος.. (Τερζής μάλλον.. αλλά κι αυτό είναι ψεύτικο όνομα...)

Το τελευταίο διάστημα το θέμα της Ανωνυμίας στο διαδίκτυο, έχει επανέλθει δυναμικά και δεν είναι καθόλου τυχαιο.
Οι λόγοι που συνέβαλαν σε αυτό, είναι αρκετοί και μεγαλο ρόλο στη διάδοση αυτού του θέματος είναι σίγουρα η αύξηση των χρηστών του διαδικτύου και η ύπαρξη πολυπληθών ενημερωτικών (με η χωρίς εισαγωγικά) ιστοσελίδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου