Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτά ήταν τα ζευγάρια των τελικών για τις 4 άδειες!Όλα τα «χτυπήματα» από την πρώτη ως την τέταρτη άδεια – Πως πήρε την άδεια ο Βαγγέλας!

O Bαγγέλης Μαρινάκης πήρε την τελευταία τηλεοπτική άδεια έχοντας φτάσει σε τρεις τελικούς, δείχνοντας πως δεν θα έβγαινε από το κτίριο της ΓΓΕ με άδεια χέρια…
Όλα τα «χτυπήματα» από την πρώτη ως την τέταρτη άδεια
Έπειτα από 70 ώρες κλεισμένος μέσα στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε την πολυπόθητη τηλεοπτική άδεια που φάνηκε ό,τι ήθελε όσο τίποτε άλλο.

ΑΝ ΔΕΝ ήταν υπαρχηγος του Τσίπρα...ΘΑ ΤΟΝ ΕΤΡΩΓΕ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ!

κολλητός του Τσίπρα δεν θα τον ήξερε ούτε ο θυρωρός του… και επειδή σήμερα δεν υπάρχουν θυρωροί δεν θα τον ήξερε ούτε η Μανούλα του…..
Δείτε το βιογραφικό του ανθρώπου που σε 88 μέρες θα κλείσει 6 κανάλια
Έχεις δουλέψει ποτέ ρε ανεπρόκοπε;
pAPAS BIO
Μόνο μέχρι εκεί πάει το βιογραφικό του….
Κατάλαβες Έλληνα ψηφοφόρε…

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
Η εποχή που ζούμε είναι εσχατολογική. Η επιλογή για τα έθνη είναι ξεκάθαρη. Είτε μένουν σταθερά στις αξίες τους και αναδεικνύουν την φυλετική τους υπόσταση ανέγγιχτη είτε προσκυνούν τον σιωνιστικό νεοταξισμό, αρνούμενοι την ελευθερία τους.
Πίστη και αυθυπαρξία, Χριστός και Ελλάς. Ιδού η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη επιλογή τής Ελληνικής Φυλής. Γνωρίζουμε ότι ο σατανάς με τον αντίχριστο νεοταξισμό του είναι ο εισβολέας που μάς ζητάει την ψυχή. Αλλά σε τούτη εδώ την ιερή γη, τού υποσχόμαστε ότι θα τον συντρίψουμε.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ....

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ...ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!!

'' Κρατάει το τιμόνι και δεν την σκιάζει τίποτα “
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΔ : 
Παναγιώτα Βασιλοπούλου – Δημοσιογράφος ΕΣΔ  Φωτογραφία προφίλ του χρήστη Παναγιώτα Βασιλοπούλου
Από τον καιρό που η γυναίκα αναγκάστηκε να βγει στον τομέα της εργασίας , δεν έχουν να φοβηθούν όπως αποδείχθηκε στα χρόνια πως δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα από τους άντρες .. Όχι προς κόντρα προς το αντρικό φύλλο , αλλά προς επαλήθευση της αξίας τους .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου