Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΠΑΠΠΑΣ... ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΤΌΚΟΡΦΟ ΕΞΕΥΤΙΣΜΟ....

ΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ...ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ... ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΛΒΑΔΕΣ ΑΥΤΟΥΣ!-Τυχοδιώκτες του κερατά! Ο ΤΥΠΟΣ ΡΕ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ-ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΣ ΜΟΥΡΗΣ ΣΑΣ....

Άπαντες ανθρωπακια! ΙΔΟΥ ΟΙ ΤΡΑΧΑΝΑΔΕΣ ...ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΑΛΗΔΕΣ...ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ! για τα πανηγύρια!...ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ.!!!

ΙΔΟΥ ΟΙ ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ  ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ!
kanalarxes2-600x307
Η απόφαση του ΣτΕ που έκρινε αντισυνταγματικό τον Νόμο Παππά και ουσιαστικά ακύρωσε τον διαγωνισμό για τις 4 τηλεοπτικές άδειες έχει προκαλέσει θύελλα στις τάξεις των καναλαρχών που βλέπουν να τινάζονται στον αέρα τα όποια επιχειρηματικά τους σχέδια.

ΣΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΡΑΜΟΛΙ... Η ΧΙΛΑΡΥ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ....ΠΑΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑΤΖΉΔΙΚΕΣ ΤΡΑΜΠ-ΑΛΕΣ!...ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΕΣ!..



Θρίλερ με τη νέα έρευνα των e-mail της Χίλαρι

Ως σοβαρό πλήγμα στην υποψηφιότητα της Χίλαρι Κλίντον αντιμετωπίζουν τα αμερικανικά ΜΜΕ τη νέα έρευνα που διέταξε το FBI για την υπόθεση των e-mail της υποψήφιας των Δημοκρατικών. Σύμφωνα με … [περισσότερα]
Η ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ...ΠΤΩΜΑΤΟΣ!

Προς νέο ναυάγιο η διάσκεψη των Προέδρων για το ΕΣΡ

ΒΑΣΙΚΑ ...Η ΤΣΟΥΤΣΟΥ ΤΟΥ ΚΟΚΚΟΡΑ...Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ... ΤΑ ΈΧΕΙ ΧΑΜΈΝΑ...αει σιχτιρ πια με τα παιδιάστικα τους...
Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Βύρωνα Πολύδωρα για την προεδρία του ΕΣΡ σήμερα από την κυβέρνηση, έφερε όπως αναμενόταν αντιδράσεις από την πλευρά των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου